NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Este bine să deții o masă de biliard?

News - Sport

(Comunicat de Presa) Iată o întrebare care te frământă de ceva timp. Încă de când erai copil ți-a plăcut biliardul.

Este bine să deții o masă de biliard?
      

Primul tău contact cu acest sport l-ai avut la vârsta de șase ani. Atunci, cum erai prea mic de înălțime și nu ajungeai să lovești bilele, tatăl tău te-a suit pe plușul unei mese de biliard, pentru a putea să dai cu tacul în bila albă. A fost dragoste la prima lovitură.

De când te-ai înălțat suficient pentru a putea juca singur, neasistat, toți banii ții păstrai pentru a putea merge în cluburi care erau dotate cu mese de biliard pentru a juca. Stăteai cu orele acolo și cu timpul ai și devenit foarte bun. Și nu ești singurul care consideră asta, ci toții prietenii tăi spun că nu au văzut pe cineva care să fie mai pasionat și mai bun jucător decât tine.

Tocmai din această cauză, de câțiva ani te tot gândești dacă este un lucru bun să îți cumperi o masă pe care să o montezi în sufragerie. În continuare vor fi prezentate niște plusuri și minusuri pentru deținerea uneia.

Costul de achiziție

În primul rând, costurile de achiziție pot fi destul de mari, în funcție de modelul pe care îl vei alege, fiind nevoit să scoți câteva mii de Euro din buzunar. Cu toate acestea, dacă ești un jucător care merge cel puțin 6 ore pe săptămână în cluburi specializate în acest sport, unde pui că o oră costă în jur de 25 Lei, deci cheltui cam 150 Lei pe săptămână. Asta înseamnă că dai minim 7000 Lei pe an practicând biliard. Așa că dacă pui echivalentul a doi ani deoparte, cu siguranță îți vor ajunge să îți poți cumpăra o masă pentru acasă.

Spațiul

Aici este cu adevărat problema. Cu toate că aproape orice sufragerie de apartament este suficient de mare pentru a putea găzdui o masă de biliard, unele dintre ele nu îți vor mai lăsa deloc spațiu pentru a putea trece pe lângă aceasta. Ei bine, studiile au arătat că pentru a putea juca biliard cum trebuie, ai nevoie de cel puțin 1.5 m de spațiu de la masă în fiecare direcție de joc. Dacă dispui de atât de mult loc liber, fără să faci livingul să pară prea aglomerat, atunci achiziționarea unei mese de biliard este o alegere bună.

Monotonia

Mulți oameni consideră că odată ce ajungi să deții un anumit obiect, te vei plictisi de el. Cu toate acestea, cu siguranță ție nu ți se aplică regula, pentru că de mai bine de 20 de ani practici biliardul și încă nu s-a întâmplat vreodată să simți că nu mai vrei să o faci.

Ținând cont de aceste aspecte, pune-le pe toate în balanță și hotărăște-te dacă investiția într-o masă de biliard este alegerea bună.
Este bine să deții o masă de biliard?

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com