NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

SportBlood and Guts Pre Workout

News - Sport

Comunicat de Presa publicat de haxxu Luni, 15 Aprilie 2019 08:54

By creating Blood and Guts Pre-Workout, the purpose was to present you with a product that best represents the philosophy and training ethic of Dorian Yates Nutrition.
 

Get the best legal steroids online

News - Sport

Comunicat de Presa publicat de jackxon Miercuri, 10 Aprilie 2019 20:49

If you read this article I am sure that you want to be stronger, bigger and have a body like in the pictures of men fitness magazines.
 

Amino Acids from DY Nutrition

News - Sport

Comunicat de Presa publicat de Luca Cristea Miercuri, 13 Martie 2019 17:46

DY Nutrition acknowledges the important role BCAAs and EAAs powders and food supplements play in our bodies, hence our company promotes its specifically tailored products which are intended to enhance performance and create long-term muscle adaptation to hard and intense workouts.
 

Reasons to buy body supplements for a healthy life

News - Sport

Comunicat de Presa publicat de jackxon Joi, 28 Februarie 2019 09:35

You often wonder where you can find bodybuilding supplements for sale which doesn’t affect your health and which improve your bodybuilding training at the gym.
 

Prima data pe skateboard? Iata la ce sa fii atent

News - Sport

Comunicat de Presa publicat de Bogdan Adi Duminică, 06 Ianuarie 2019 20:26

Stapanirea skateboardului poate fi o misiune grea pentru un incepator, insa cu putina atentie si rabdare, oricine poate obtine o victorie.
 

Sala de Xbody Bucuresti

News - Sport

Comunicat de Presa publicat de Andrei Joi, 06 Decembrie 2018 10:49

Ai incercat diferite metode de scadere in greutate insa rezultatele nu au fost cele mult visate?
 

De ce echipamente ai nevoie daca vrei sa te apuci de skateboarding

News - Sport

Comunicat de Presa publicat de Bogdan Adi Luni, 03 Decembrie 2018 11:23

Skateboardingul nu este un sport pe care sa il practice toata lumea, deci daca te-ai decis ca vrei sa te apuci de asta inseamna ca ai si calitatile necesare. Dar, de unde incepi si ce echipamente sa iti cumperi pentru a te bucura de un start cat mai bun? Afla din articolul de mai jos.
 

Cum si unde gasesti o banda de alergat ieftina si buna

News - Sport

Comunicat de Presa publicat de Bogdan Adi Marţi, 23 Octombrie 2018 20:47

Banda de alergat este, alaturi de bicicleta de fitness, aparatul preferat de cei care vor sa faca miscare in confortul propriei locuinte. Insa o un astfel de echipament, nou, poate avea un pret destul de ridicat, pe care nu multi ni-l permitem.
 

Creatine for sale – the best supplement for young and old people

News - Sport

Comunicat de Presa publicat de Luca Cristea Duminică, 21 Octombrie 2018 19:52

We are sure that you heard about creatine.
 

Cadrul de bicicletă - Când îl repari și când îl înlocuiești?

News - Sport

Comunicat de Presa publicat de Bogdan Adi Duminică, 01 Iulie 2018 19:48

Pentru majoritatea bicicliștilor repararea cadrului reprezintă o acțiune costisitoare, indiferent că este vorba de unul din titan, carbon, aluminiu sau oțel. Dar ce se ajunge aici, ce se întâmplă în timpul reparației și cum ai putea să eviți astfel de evenimente?
 

Pagina 1 din 8

«ÎnceputAnteriorUrmătorSfârşit»

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com