NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Sport



Cum alegi bicicleta potrivită pentru copilul tău

News - Sport

Comunicat de Presa publicat de Rares Miercuri, 21 Martie 2018 17:37

Atunci când alegi o bicicletă pentru copilul tău este necesar să iei în considerare câteva aspecte esențiale pe care aceasta trebuie să le îndeplinească.
 

Xbody, solutia perfecta pentru a te mentine in forma

News - Sport

Comunicat de Presa publicat de Rares Luni, 19 Martie 2018 15:04

Ce inseamna un antrenament Xbody si cum functioneaza.
 

Alegerea șeii potrivite pentru o bicicletă cursieră

News - Sport

Comunicat de Presa publicat de Rares Vineri, 16 Martie 2018 09:49

Alegerea șeii potrivite este extrem de importantă și trebuie încercate mai multe variante până când o vei găsi pe cea mai bună.
 

Avantajele deținerii unei biciclete pliabile

News - Sport

Comunicat de Presa publicat de Rares Joi, 15 Martie 2018 22:57

Cu ceva ani în urmă, un prieten ți-a sugerat că ar fi foarte bine să faci drumul spre muncă pe o bicicletă pliabilă.
 

Tome, locatia cu profil sportiv care antreneaza oameni ambitiosi

News - Sport

Comunicat de Presa publicat de Rares Miercuri, 07 Februarie 2018 17:11

Nu de putine ori a-ti intalnit locuri in care calitatea nu reflecta si pretul oferit, iar exceptie nu face nici macar o sala de fitness, acolo unde daca doriti sa pretindeti achizitionarea serviciilor unui trainer personal, ar trebui sa dati din buzunar mai mult decat banii pe o luna de salariu.
 

Este bine să deții o masă de biliard?

News - Sport

Comunicat de Presa publicat de Rares Marţi, 30 Ianuarie 2018 20:44

Iată o întrebare care te frământă de ceva timp. Încă de când erai copil ți-a plăcut biliardul.
 

Mersul la biliard cu iubita

News - Sport

Comunicat de Presa publicat de Rares Vineri, 05 Ianuarie 2018 11:42

Este bine să mergi cu noua prietenă la biliard? Iată o întrebare care te cam macină și căreia ești convins că nu îi vei găsi repede răspuns. Cu toate că ești un mare fan al sportului care se joacă cu tacul în mână, iar ea, la rândul ei, spune că a mai jucat, experiențele trecute ...
 

Bicicleta de tip hibrid in comparatie cu bicicleta de sosea

News - Sport

Comunicat de Presa publicat de Rares Joi, 04 Ianuarie 2018 15:09

Doua dintre cele mai interesante optiuni in materie de biciclete sunt bicicleta de tip hibrid si cea pentru sosea. Iata care sunt caracteristicile fiecareia, astfel incat atunci cand doresti sa-ti cumperi o bicicleta sa stii care este cea mai potrivita pentru tine.
 

Aleargă și împădurește românește!

News - Sport

Comunicat de Presa publicat de Bogdan Ciobanu Joi, 25 Februarie 2016 18:57

Crosul Pădurii sprijinit de Kaufland este cea mai mare competiţie de alergare de masă care susţine o cauză de mediu. Fondurile strânse în urma Crosului Pădurii vor fi folosite în cadrul programului Pădurea copiilor, pentru împădurirea terenurilor degradate din sudul ţării
 

Tot ce vrei sa stii despre bonus Unibet de 150 de lei

News - Sport

Comunicat de Presa publicat de Pariuri Ponturi Vineri, 27 Noiembrie 2015 16:49

Daca esti suporter, trebuie sa fii la curent cu tot ce se intampla in lumea fotbalului. Intra pe www.pariuri-ponturi.com, creeaza-ti cont pentru Unibet si castiga acum bonusul de 150 de lei, cu care poti paria pe echipele tale preferate.
 

Pagina 1 din 7

«ÎnceputAnteriorUrmătorSfârşit»

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com