NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

SportSala de Xbody Bucuresti

News - Sport

Comunicat de Presa publicat de Andrei Joi, 06 Decembrie 2018 10:49

Ai incercat diferite metode de scadere in greutate insa rezultatele nu au fost cele mult visate?
 

De ce echipamente ai nevoie daca vrei sa te apuci de skateboarding

News - Sport

Comunicat de Presa publicat de Bogdan Adi Luni, 03 Decembrie 2018 11:23

Skateboardingul nu este un sport pe care sa il practice toata lumea, deci daca te-ai decis ca vrei sa te apuci de asta inseamna ca ai si calitatile necesare. Dar, de unde incepi si ce echipamente sa iti cumperi pentru a te bucura de un start cat mai bun? Afla din articolul de mai jos.
 

Cum si unde gasesti o banda de alergat ieftina si buna

News - Sport

Comunicat de Presa publicat de Bogdan Adi Marţi, 23 Octombrie 2018 20:47

Banda de alergat este, alaturi de bicicleta de fitness, aparatul preferat de cei care vor sa faca miscare in confortul propriei locuinte. Insa o un astfel de echipament, nou, poate avea un pret destul de ridicat, pe care nu multi ni-l permitem.
 

Creatine for sale – the best supplement for young and old people

News - Sport

Comunicat de Presa publicat de Luca Cristea Duminică, 21 Octombrie 2018 19:52

We are sure that you heard about creatine.
 

Cadrul de bicicletă - Când îl repari și când îl înlocuiești?

News - Sport

Comunicat de Presa publicat de Bogdan Adi Duminică, 01 Iulie 2018 19:48

Pentru majoritatea bicicliștilor repararea cadrului reprezintă o acțiune costisitoare, indiferent că este vorba de unul din titan, carbon, aluminiu sau oțel. Dar ce se ajunge aici, ce se întâmplă în timpul reparației și cum ai putea să eviți astfel de evenimente?
 

Furtul de biciclete - Cum îl previi?

News - Sport

Comunicat de Presa publicat de Bogdan Adi Miercuri, 30 Mai 2018 21:22

Dacă ai trecut vreodată prin situația de a-ți fi furată bicicleta, atunci știi cu siguranță cât de neplăcut este să te confrunți cu asta. Drumuri pe la secția de poliție, declarații, nervi și, peste toate, nevoia de a te descurca fără bunul care ți-a fost furat.
 

Trotinete copii - 5 masuri importante de siguranta

News - Sport

Comunicat de Presa publicat de Bogdan Adi Miercuri, 30 Mai 2018 21:00

Trotinetele pentru copii sunt disponibile intr-o gama extrem de variata de modele si poate fi cu adevarat dificil pentru un parinte sa il aleaga pe cel mai potrivit. Insa cu putina atentie si documentare prealabila, poti face cea mai buna alegere pentru tine si cel mic, astfel incat acesta sa se poa ...
 

Cum slabim cu Xbody?

News - Sport

Comunicat de Presa publicat de haxxu Vineri, 18 Mai 2018 13:59

Exercitiile fizice sau dietele drastice reprezinta singurele modalitati prin care oamenii reusesc sa slabeasca.
 

Maratonul celor 24 ore de înot Ediția a 24-a

News - Sport

Comunicat de Presa publicat de Andrei Vineri, 11 Mai 2018 13:24

La Bazinul Olimpic din Braşov se desfășoară în zilele de 12 și 13 mai, cea de-a 24-a ediţie a Maratonului celor 24 ore de înot, competiţie organizată de Clubul Sportiv Sami Braşov prin Ionuț Horia, o competiţie care are loc anual, încă din anul 1993.
 

De ce să alegi o bicicletă cu o singură viteză

News - Sport

Comunicat de Presa publicat de haxxu Vineri, 30 Martie 2018 13:31

Bicicletele cu o singură viteză sunt ușor de condus și au un preț accesibil pentru aproape oricine, tocmai de aceea nu este de mirare că lumea le preferă în detrimentul altor modele.
 

Pagina 1 din 8

«ÎnceputAnteriorUrmătorSfârşit»

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com