NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Cat de importanta este fericirea la locul de munca

News - Societate

(Comunicat de Presa) Fericirea este primul pas spre tot ceea ce dorim sa facem cu succes. Un angajat fericit va ajunge la birou la timp pentru ca isi respecta punctualitatea si va indeplini toate sarcinile zilnice, pentru ca se bucura sa o faca. Insa cat de importanta este de fapt fericirea la locul de munca?

Cat de importanta este fericirea la locul de munca
      

1. Fericirea multiplica succesul

Fericirea la locul de munca se poate raspandi ca focul. Angajatii care simt placere in a-si face treaba constituie un exemplu excelent pentru cei care sunt mai putin motivati. Atunci cand un team leader este multumit de pozitie si de locul de munca, poate influenta echipa sa cu mai multa pozitivitate si mentine functionalitatea in grup. Un alt avantaj este faptul ca va observa mai usor performantele echipei, fapt ce faciliteaza oferirea de bonusuri.

 

2. Fericirea genereaza pozitivitate

O minte tulbure poate fi depozitul de contemplatii negative. Cand lucrati fara sa va simtiti pasionati de contributia pe care o faceti pentru succesul companiei, nu este loc de pozitivitate. Oamenii devin stresati, se cearta si mintea le este strabatuta de ganduri negative, legate de esec. Un profesionist care are sentimente puternice pozitive despre munca lui va fi, fara indoiala, mai entuziast si se va concentra pe munca si pe castigurile sale. Mai degraba decat sa se concentreze asupra problemelor, el ar cauta modalitati de rezolvare.

 

3. Fericirea reduce stresul

Atunci cand angajatii sunt nefericiti, creierul lor incepe sa se deconecteze de la emotiile pozitive si le distruge puterea de gandire creativa si rationamentul. Daca va simtiti fericiti in cele 8 ore pe care le petreceti la locul de munca, puteti imbunatati remarcabil reactiile la stres si sa va redirectionati atentia asupra aspectelor pozitive ale vietii profesionale. Un job care sa va faca fericiti trebuie sa va ofere o lista destul de mare de beneficii.

4. Fericirea la locul de munca inseamna o viata sanatoasa

Daca permiteti stresului si dezamagirilor de lucru sa intre in spatiul vostru personal, nu puteti sa scapati de ele. Profesionistii care reusesc sa-si optimizeze activitatea sunt mai putin susceptibili de a suferi de hipertensiune arteriala, probleme cardiace, abuz de substante si alte tulburari legate de stres. Cand sunteti fericiti din interior, obtineti acea putere de a lupta impotriva bolilor si dorinta de a va recupera si de a va intoarce pe drumul cel bun.

 

5. Fericirea la locul de munca ajuta in legarea relatiilor

Intr-o stare fericita de spirit, oamenii sunt mai inovativi si mai inspirati. Ei sunt dispusi sa isi imbunatateasca abilitatile existente si contribuie la crearea unei culturi de performanta distractive si creative la locul de munca. Gasirea fericirii in munca ajuta la construirea unor relatii interpersonale puternice la locul de munca si incurajeaza oamenii sa colaboreze pentru bunastarea comuna a organizatiei pe care o deservesc. Spiritul de echipa, comunicarea si increderea in sine se vor imbunatati considerabil daca sunteti fericiti la locul de munca.
Cat de importanta este fericirea la locul de munca

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com