NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Ce se intampla in spatele usilor unui boudoir

News - Societate

(Comunicat de Presa) Cu siguranta ai auzit de cuvantul BOUDOIR dar nu i-ai acordat prea multa atentie. Acum l-ai intalnit undeva pe miile de site-uri intalnite in timpul navigarii pe Internet si vrei sa afli mai multe.

Ce se intampla in spatele usilor unui boudoir
      

Cu siguranta ai auzit de cuvantul BOUDOIR dar nu i-ai acordat prea multa atentie. Acum l-ai intalnit undeva pe miile de site-uri intalnite in timpul navigarii pe Internet si vrei sa afli mai multe.

 

Cum probabil iti imaginai, cuvantul este de origine franceza – Budoir – pronuntat “bŏo dwăawr”, (budoar), si, conform unei definitii larg acceptate, reprezinta spatiul intim al unei femei, dormitorul unei doamne, de obicei din inalta clasa a societatii. Daca doresti, poti defini budoarul drept un salon intim de primire al unei femei. Ce se intampla in spatele usilor unui boudoir, ramane secret.

 

Revenind la ideea de FOTOGRAFIE DE BOUDOIR iti pot spune, ca si fotograf profesionist, ca este un tip de fotografie plina de erotism, senzualitate, de tachinare daca vrei. Sedinta foto se desfasoara, de obicei, intr-o camera eleganta de hotel sau intr-un dormitor. Spuneam mai devreme ca fotografia de boudoir este una a tachinarii deoarece femeia ii arata celui care va vedea fotografiile numai ceea ce doreste ea sa arate… Practic iti arata si nu iti arata, in acelasi timp.

 

Totul tine de fiecare femeie in parte. Noi realizam sedinta foto de boudoir in urma stabilirii unor principii de lucru. In primul rand vrem sa stim ce iti doresti tu ca si tip de poze: incitante dar cuminti, senzuale, nud sau explicite.

 

Ti le voi explica pe toate mai jos.

 

Fotografii boudoir cuminti – desi nu exista asa ceva, boudoir = cuminte… ma rog… fotografiile facute sunt in tinute sexy dar fara a te dezbraca mai mult decat lasa la vedere tinuta/lenjeria in care esti imbracata.

 

Fotografii boudoir senzuale – aici mergem mai departe cu modelul, care, cu putin curaj castigat dupa cele cateva fotografii deja facute, incepe sa mai renunte la cateva elemente din tinuta sa. Sa zicem ca incepe sa se dezbrace putin, lasand la vedere diferite parti ale corpului.

 

Fotografiile boudoir nud – am ajuns la punctul in care modelul nu are inhibitii de niciun fel si, dupa un set lung de poze facute cu diferite tinute, alege sa pozeze si complet dezbracata, putand sa ramana cu diferite accesorii din tinuta sau cu cerceii/inelele sau alte bijuterii.

 

Fotografiile boudoir explicite – acest tip de fotografii este unul care depaseste sfera erotismului si sunt, astfel, explicite
Ce se intampla in spatele usilor unui boudoir

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com