NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Comunicat de presa Cum stii ca ai ales bine corectorul?

News - Societate

(Comunicat de Presa) Una dintre cele mai frecvente probleme cu care femeile se confrunta, este aparitia cearcanelor.

Comunicat de presa Cum stii ca ai ales bine corectorul?
      

Acestea sunt foarte inestetice si dau fetei un aspect obosit. Exista insa pe piata un produs cosmetic care reuseste sa remedieze toate aceste probleme neplacute, si acestea poarta numele de corectoare.

Exista anumite situatii cand femeile nu gasesc eficienta acestor produse cosmetice, care nu reusesc sa mascheze cearcanele de sub ochi sau care sa reziste de-a lungul intregii zile.  Insa de fapt, problema este ca se alege o nuanta a anticearcanului mult mai deschisa decat tenul ori acel produs are subtonuri nepotrivite, care scot si mai mult in evidenta imperfectiunile ce se doresc eliminate. Comunicat de presa

Cum se alege un anticearcan?

Cea mai mare greseala pe care o fac majoritatea femeilor este sa aleaga un corector mult mai deschis la culoare, crezand ca in acest fel pot camufla mult mai eficient cearcanele. Comunicat de presa

La fel ca si fondul de ten, corectorul trebuie ales astfel incat sa echilibreze nuanta tenului. Aspectul inestetic este eliminat, iar zona cu probleme este acoperita, daca se opteaza pentru un corector intr-o nuanta mai deschisa cu un ton sau un semiton fata de culoarea tenului sau a fondului de ten.

Cel mai important aspect pe care trebuie sa il aiba in vedere fiecare, este ca sa se aleaga corectorul in functie de culoare, dar trebuie sa se tina cont si de nuanta cearcanelor, acestea putand fi vinetii, albastre, rozalii sau maronii. De aceea, este foarte important sa se tina cont de toate aceste lucruri atunci cand se aleg corectoarele. Comunicat de presa

Daca cearcanele au nuanta rozalie, corectorul trebuie sa aiba un subton rece, cu pigmentul verde, caci acele accente de verde reusesc sa neutralizeze roseata si sa armonizeze aspectul general al tenului.

Acele cearcane vinetii sau albastrui pot fi estompate folosind un corrector in nuante de galben sau bej, iar cearcanele maronii pot fi camuflate folosind un corector in culoarea piersicii, care contine pigmenti rozalii.

Ce tipuri de corectoare exista?

Exista mai multe tipuri de corectoare, cu diverse texturi, mai exact cu textura cremoasa, lichida sau sub forma de corrector.

Pentru a estompa cearcanele pronuntate, fara a incarca zona ochilor, cel mai potrivit este un corector cremos, care se intinde foarte usor.

In cazul in care cearcanele nu sunt foarte evidente, este potrivit un corector lichid, care are o textura lejera.

Batonul corector, acel corector in stare solida, este cel mai potrivit pentru a acoperi cearcanele maronii sau vinetii, care sunt foarte vizibile.

Cum se testeaza si se aplica corectorul?

Inainte de a-l cumpara, un corector trebuie incercat si testat pe piele, aplicandu-se o cantitate mica pe gat, cat mai aproape de fata sau chiar in zona de sub ochi, daca nu s-au folosit alte produse cosmetice in prealabil. Este important ca nuanta aleasa pentru corector sa fie mai deschisa decat cea a fondului de ten.

Pentru a aplica corectorul, este necesar sa se tamponeze usor cu degetele, astfel incat acesta sa fie intins in mod natural. Corectorul nu este folosit doar pentru a camufla cearcanele, ci si pentru a acoperi alt tip de imperfectiuni.
Comunicat de presa Cum stii ca ai ales bine corectorul?

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com