NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Experimenteaza paleta de machiaj

News - Societate

(Comunicat de Presa) Te pregatesti pentru film sau fotografie? Atunci trebuie sa utilizezi un fard de ochi profesional.

Experimenteaza paleta de machiaj
      

Cosmeticele decorative exista in intreaga lume de multi ani. Care este diferenta dintre paletele conventionale si palete de machiaj profesionale? Acestea din urma sunt mai saturate in functie de culoare, foarte diverse, cu o gama larga de texturi si nuante, de lunga durata, absolut hipoalergenice. Si totusi, aceste umbre stralucitoare si super-rezistente sunt proiectate special nu numai pentru filme si spectacole de moda, ci si pentru a realiza individual un machiaj in diferite imagini.

Palete machiaj

Cum sa faci ca aspectul sa fie cat mai expresiv posibil

Cumpara palete machiaj profesionale din magazinul online si primul lucru care va atrage atentia, sunt ochii. Daca folosesti machiaj pentru fotografie, ar trebui sa stii ca aparatul foto "mananca" aproape jumatate din toata stralucirea culorilor, iar machiajul ochilor trebuie sa ramana la fel de expresiv si saturat. Pentru a face fata acestei sarcini ai nevoie de o paleta profesionala cu farduri de machiaj, pe care o poti cumpara din magazinul online.

Alegerea culorilor si a texturilor

Fardurile pentru ochi sunt prezentate intr-o vasta si bogata gama de texturi si culori. Acestea pot fi:

  • friabile
  • compacte
  • crema
  • nuante de satin etc.

Da preferinta fardurilor de ochi mate de doua sau trei nuante. Gama ideala pentru machiajul ochilor este de la bej pana la ciocolatiu. Aceasta este o paleta cu nuante naturale, pentru realizarea unui machiaj cat mai natural. De asemenea, ai ocazia sa experimentezi mai multe culori saturate, cumparand palete de farduri de ochi in nuante violet, masliniu sau, de exemplu, albastru.

Care sunt avantajele si caracteristicile paletei de culori

In limba engleza, cuvantul "paleta" inseamna "gama". Paleta in slang profesionist al artistului de make-up, este un set de cosmetice decorative, in special farduri de ochi. Culorile dintr-o paleta se armonizeaza perfect una cu celalalta si pot fi nuante de aceeasi culoare sau contrastante, dar bine saturate. Principalul avantaj al cumpararii unei palete profesionale de farduri de ochi, este abilitatea de a crea un machiaj complex, cu tranzitii de la o culoare la alta. Un alt avantaj este capacitatea de a efectua un machiaj perfect si de inalta calitate.

Machiajul este luminos si tine cat de mult trebuie

Avantajele paletei de farduri pentru ochi sunt evidente.  Aceasta ofera o selectie larga de nuante si, cel putin, o economie elementara. Cu toate acestea, astazi, cand tendinta aduce ochi stralucitori, multi artisti de machiaj prefera mono-umbre. Doua avantaje, fara indoiala,  ale umbrei ochiului intr-un singur pachet: culori saturate si textura, care variaza de la pudra la compact.

Profesionistii recomanda fetelor sa foloseasca textura cremoasa daca pielea este uscata, deoarece aceasta  hraneste si hidrateaza pleoapele si, ascunde excelent liniile fine. Siliconul, care, desigur, face parte din ingredientele folosite la realizarea fardurilor pentru ochi, calmeaza calitativ suprafata pielii, ascunzand rugozitatea. Acestea mai au si o alta proprietate, aceea de a preveni rularea si de a asigura durabilitatea machiajului.

Prin urmare, in magazinul online ai intotdeauna posibilitatea de a cumpara diverse palete de machiaj la un pret rezonabil.

 
Experimenteaza paleta de machiaj

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com