NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Cum sa alegi botoseii pentru copii?

News - Societate

(Comunicat de Presa) În prezent, există o mare selecție de modele de botosei diferiti pentru copiii mici. Și dacă vorbim despre alegere, atunci principalul criteriu aici, este caracterul natural al materialelor din care sunt făcuti acesti papucei.

Cum sa alegi botoseii pentru copii?
      

De obicei, există mai multe tipuri de materiale si tesaturi, insa trei dintre ele sunt cele mai relevante pentru piciorusele bebelusilor:

  • din fire de bumbac - nu au cusături și păstrează perfect căldura. Astfel de botosei sunt potriviti pentru nou-născuți, în primele luni de viață;
  • tricotati -  au cusături, însă sunt respirabil și ușori;
  • din piele cu talpă integrală sau exclusivă. Acesti botosei nu alunecă și reprezintă un pas intermediar către pantofii reali. Acest tip de botosei, sunt potriviti pentru primii pași a bebelusilor.

În magazinul online există o gamă largă de botosei pentru fete și băieți, de la trei luni la un an. În plus, față de materialul folosit la realizarea botoseilor, este important și modul în care acestia se fixeaza pe picior. Pot fi fixati pe picior cu ajutorul unei benzi elastice, fiind mult mai fiabil. Acest tip de prindere fixeaza botoselul mult mai ferm, iar părinții pot fi liniștiți că picioarele copilului vor rămâne calde.

Dacă vorbim despre aspectul estetic, atunci modelele de la magazinul online iaia.ro sunt foarte frumoase, si, prin urmare trebuie sa te concentrezi asupra modului în care copilul tau se va simți mai confortabil și mai linistit.

Botosei calitativi la preturi competitive

Botoseii realizati din material textil superior și talpă din cauciuc, sunt mai durabili. În magazinul nostru, exista o bogata selectie de botosei atat pentru băieți cat și pentru fete, cu un design fermecător, multi dintre ei avand creat un design în formă de animalute.

Atunci când se alege o pereche de botosei pentru copii, este necesar să se acorde atenție nu numai aspectului pantofilor, ci și materialului din care sunt fabricati. Desigur, preferința este inclinata spre materialele naturale. Astfel de pantofi nu vor freca piciorul bebelușului și, de asemenea, vor ajuta la evitarea transpirației.

Tesatura botoseilor trebuie să fie mai densa și în același timp flexibila, cu o grosime de aproximativ 4 mm. Este necesar ca acestia să se potrivească perfect cu piciorul bebelușului. În ceea ce privește cusăturile, ele trebuie să fie bine prelucrate, iar cantitatea lor sa fie minimizată. Și, cel mai important, înainte de a cumpăra botosei pentru un bebelus, trebuie să masori mai intai piciorul copilului.

 

Alegerea primei perechi de botosei provoacă un tremur deosebit părinților. Pe de o parte, acesta este un moment foarte interesant, tu și bebelusul tău pari că treci un anumit punct de reper, iar pe de altă parte, incaltarile bine alese sunt foarte importante pentru formarea unui mers frumos și dezvoltarea corectă a piciorului. Chiar daca bebelusul inca nu merge, el are nevoie de incaltaminte calduroasa pentru mentinerea piciorului cald si pentru protectie, iar de îndată ce va începe să facă primii pași, trebuie să-i achiziționezi primii pantofiori. Ințelesul pantofilor nu il reprezinta numai estetica, ci și practica, incaltarile in general, ajutand la formarea piciorului.

Cum sa alegi botoseii pentru copii?

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com