NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Cum trecem de cel de-al doilea interviu?

News - Societate

(Comunicat de Presa) Ai trecut prin primul interviu de angajare si ai fost invitat inapoi pentru altul. Esti bine in cadrul rolului si acum este momentul pentru incredere - dar nu si satisfactia sau aroganta.

Cum trecem de cel de-al doilea interviu?
      

Inainte de a participa la cea de-a doua proba de la un interviu, trebuie sa consideram ca toate persoanele care au trecut prin prima proba, au mers mai departe, chiar daca acest lucru este adevarat sau nu. Ne a motiva si ne vom focusa mai bine pe lucrurile de care trebuie sa tinem cont.

Obtinerea unui job nou se bazeaza si pe dorinta de a face parte din compania respectiva.

In functie de pozitia aleasa, interviurile pot fi un adevarat proces, constituit din mai multe probe si intalniri, de aceea trebuie sa fim pregatiti pentru ce urmeaza.

 

Al doilea interviu arata ca recruterii v-au placut foarte mult si au decis sa va ofere o sansa de a obtine locul de munca, dar de asemenea necesita sa va pregatiti mult mai mult decat pentru runda precedenta. Intervievatorul dvs. va incerca sa abordeze orice semne de intrebare care au aparut ca urmare a primului dvs. interviu.

 

Deci, ce va cauta intervievatorul in cele din urma intr-un al doilea interviu? Pe scurt, vor sa se asigure ca au ales bine. Vestea buna este ca, daca ati reusit in a doua runda, acestea au fost impresionate de ceea ce au vazut pana acum. Ei vor cauta sa-ti confirmi judecata si sa le arati ca esti cu siguranta omul potrivit.

 

Ganditi-va cu atentie la ceea ce ati invatat despre organizatie din primul interviu. Cercetati-va din nou si folositi inteligenta castigata pentru primul interviu pentru a spune aceste lucruri, angajatorul se va simti bine daca va observa ca ati invatat ceva din interviul trecut.

 

Consolidati pozitiile

Definiti provocarile cu care se va confrunta candidatul de succes si planificati sa aratati cum ati putea sa va ocupati si sa faceti progrese reale. Identificati ce valoare adaugata ati putea aduce, in special in comparatie cu profilul altor solicitanti. Amintiti-va ca toti candidatii au puncte forte si puncte slabe diferite, asa ca nu incercati sa observati sau sa va faceti griji prea mult despre compararea cu ceilalti.

 

Fii entuziast, amabil si zambeste. Dati reusit sa va conectati cu intervievatorul la un nivel uman inainte, aceasta este sansa ta de a stabili un raport care sa-i lase cu adevarat impresia ca faci parte din echipa si ca reprezinti cea mai buna alegere pentru ei.

 

In cele din urma, nu neglija sa pregatesti intrebari originale si captivante la sfarsitul interviului. Acest lucru va demonstra intr-adevar ca va imaginati lucrul la companie.

 

 

 

 

 
Cum trecem de cel de-al doilea interviu?

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com