NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Ziua Indragostitilor nu trebuie sa fie o dezamagire pentru cei singuri

News - Societate

(Comunicat de Presa) Cand vine vorba de 14 februarie, daca nu aveti alta semnificatie, simtiti de obicei presiunea de a gasi o intalnire, pentru ca nimic nu este mai rau decat sa petreceti ziua Ziua Indragostitilor singur, nu?

Ziua Indragostitilor nu trebuie sa fie o dezamagire pentru cei singuri
      

 

La fel de minunat cum este sa ai un un partener in cea mai romantica zi a anului pentru a face toate lucrurile exceptional de romantice pe care le fac cuplurile, exista cu siguranta multe avantaje atunci cand esti singur.

 

Portofelul dvs. nu va suferi pentru iubire. Stiti ca daca ati fi intr-o relatie cu cineva cu care banii pe care ii veti cheltui pe o cina si un cadou romantic ar merita, insa atunci cand esti singur, poti folosi acest buget pentru a-ti indeplini o dorinta mai veche sau pentru a-ti cumpara ceva nou.

 

Nu trebuie sa te stresezi sa planfici ceva din timp, adevarul etse ca astfel d emomente intr-o relatie sunt destul de stresnate pentru parteneri, insa priveste partea buna a lucrurilor, va veni si perioada in care te ve afla intr-o astfel de situatie.

 

Toata lumea are asteptari prea mari pentru Ziua Indragostitilor si, ca rezultat, sfarsesc prin a incerca sa forteze romantismul si emotia, devenind inconfortabil in propriile gesturi pentru persoana iubita. Dar, deoarece esti singur, nu trebuie sa-ti faci griji ca te simti suprasolicitat si ca trebuie sa-ti ascunzi dezamagirea, astfel incat sentimentele partenerului sa nu fie ranite, in cazul in care lucrurile nu merg asa cum te asteptai.

 

Cand esti singur, 14 februarie este doar o alta zi a anului. Nu aveti nici o obligatie sa mergeti la un restaurant fantezist, in timp ce incercati din greu sa fiti romantic. Puteti sa va petreceti ziua facand ceea ce va place sa faceti: vizionati-o pe un film in timp ce dormiti confortabil in pat.

 

Si veti avea mai mult timp liber. Sa fim cinstiti: Ziua Indragostitilor nu este un angajament de o zi. Cu tot efortul suplimentar pe care trebuie sa-l puneti in obtinerea cadrului perfect si planificarea unei nopti perfecte pentru dragoste, puteti ajunge sa dedicati un timp prea mare acestei zile.

 

Bomboanele si ciocolata sunt la mare cautare in aceasta zi, insa pentru cei acre nu se afla intr-o relatie, sunt doar produsele obisnuite pe care le pot achizitiona acum la un pret avantajos. A fi singur de Ziua Indragostitilor nu trebuie sa fie o povara, din contra, trebuie sa privesti cu entuziasm si convingere ca perechea ta va sosi la momentul potrivit.

 

Ziua Indragostitilor este o scuza pentru a fi extra indraznet si pentru a incerca sa-ti intalnesti partenerul de viata. Nu stiti ce lucruri minunate iti rezerva aceasta zi, iar felul in care o petreci ramane la alegerea ta, avand in vedere ca nu te afli intr-o relatie.

 

 

 
Ziua Indragostitilor nu trebuie sa fie o dezamagire pentru cei singuri

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com