NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Greselile pe care trebuie sa le evitam atunci cand cautam un nou loc de munca

News - Societate

(Comunicat de Presa) Aplicarea pentru locuri de munca este adesea un proces dificil si demoralizator, dar este important sa ramai pozitiv si sa inveti din greselile tale. Iata cateva greseli comune pe care ar trebui sa le evitati:

Greselile pe care trebuie sa le evitam atunci cand cautam un nou loc de munca
      

 

Transmiterea responsabilitatii pentru cautarea unui job

Este important sa nu incercati si sa dati vina pe altii pentru dificultatile legate de cautarea unui locde munca. Concentrati-va mai degraba pe actiuni pozitive decat pe ganduri negative. Ce s-a intamplat s-a intamplat, dar prin preluarea controlului asupra situatiei actuale si lasand sa straluceasca personalitatea, veti depasi acest lucru.

 

Faceti-va cautarea de locuri de munca un obiectiv de indeplinit

Bucurati-va de timpul familiei, mancati bine si faceti exercitii. Lasati casa in fiecare zi, faceti voluntariat, invatati noi abilitati, intalniti oameni si mentineti un echilibru in viata voastra. Cu totii avem nevoie de interactiune si de varietate: adeseori, cu cat il urmaresti mai mult, cu atat mai mult te obsedeaza.

 

Nu renuntati

Din pacate, este destul de rar sa li se ofere primul loc de munca pentru care aplicati - nu este chiar asa de usor. Prin urmare, acceptati respingerea ca parte a procesului si cereti mereu, si chiar mai important, invatati din feedback.

 

Cautati in acelasi loc ca altii

Navigarea pe forum-urile de locuri de munca online este un important pas in gasirea unui loc de munca, dar exista si o multime de alte locuri pe care le puteti explora. De exemplu, ati putea consulta recomandarile si retelele profesionale, deoarece aceasta piata poate fi mai putin competitiva.

 

Nu reusesc sa transmita un mesaj clar

Angajatorii sunt interesati de locul unde ati adaugat valoare, nu tot ceea ce ati facut vreodata. Asigurati-va ca pot vedea ceea ce ii intereseaza cu adevarat. Gandeste-te la tine ca la un trailer de filme si nu la intregul film - ce anume despre tine genereaza suficient entuziasm si interes pentru un angajator de a te angaja?

Desi cautarea urmatorului loc de munca este o experienta personala, nu incercati sa o faceti singur. Distribuiti experienta cu cei dragi si veti fi mult mai puternici si mai eficienti in cautarea dvs.

 

Aplicati pentru fiecare loc de munca pe care il intalniti

Acest lucru te face sa arati disperat si vei pierde concentrarea. Incercati sa acordati mai mult timp pentru mai putine aplicatii care conteaza cu adevarat. Nimic nu deranjeaza mai mult un angajator decat nu stiti nimic despre afacerea lor sau ce implica jobul la care ati aplicat.

 

Uitati ca vremurile se schimba

Daca nu ati mai fost pe piata muncii timp de cativa ani, ati putea avea asteptari care sunt nerealiste. Este usor sa credeti ca este exact acelasi lucru ca atunci cand ati cautat ultima oara o pozitie, dar vremurile s-au schimbat. Luati o abordare mai luminata si incercati sa intelegeti mai bine piata moderna a locurilor de munca si cum sa va plasati cel mai bine in ea.

 

Asigurati-va ca va diferentiati de ceilalti solicitanti de locuri de munca.

Ganditi-va nu numai la abilitatile si experienta dvs., ci si la realizarile dvs. cheie. Acestea ar trebui sa fie lucrurile in care ati facut o diferenta si ati facut ceva neobisnuit.

 
Greselile pe care trebuie sa le evitam atunci cand cautam un nou loc de munca

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com