NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Cele mai benefice lucruri pe care le putem face in cuplu

News - Societate

(Comunicat de Presa) In timp ce noul an poate fi un moment minunat pentru a incepe schimbarile si obiceiurile personale, luarea de decizii cu un partener poate fi, de asemenea, o miscare inteleapta. Nu numai ca aveti un asprijin si in acest fel va asigurati ca indepliniti tot ce v-ati propus, dar veti putea amandoi sa va culegeti eforturile impreuna.

Cele mai benefice lucruri pe care le putem face in cuplu
      

Fie ca va aflati intr-o relatie de lunga durata, sunteti casatoriti sau va aflati la inceputul unei relatii, poate ca unele dintre cele mai benefice lucruri va vor ajuta in relatie.

Petreceti timp impreuna

Stim cu totii sfaturile despre incercarea unor activitati impreuna, cum ar fi o excursie sau luarea unor lectii impreuna, dar in noul an ar trebui sa rezolvati si sa faceti lucruri plictisitoare impreuna. Puteti sa platiti facturile, sa va curatati casa, orice! Ideea ar trebui sa fie ca ambele parti sa simta un sentiment al realizarii de la a lucra impreuna si de a finaliza activitatea.

Respectul reciproc conteaza

desi te afli intr-o situatie neplacuta sau pur si simplu treci printr-o perioada mai neplacuta, invata sa respecti partenerul de viata. Indifernet de siuatie, uneori scuzele sunt doar o forma prin care incercam sa ne scuzam pentru ce am spus.

Vorbiti despre ceea ce doriti

Partenerul tau nu este un reclamant. Este de datoria ta sa ii informati ce vreti, de ce sunteti suparat sau cum vedeti lucrurile in relatie. Lipsa comunicarii in relatie nu are efecte ozitive asupra acesteia pe termen lung.

Pastrati relatiile cu prientenii

Fiecare dintre noi are un prieten care in momentul in care se afla intr-o relatie, pur si simplu devine greu de gasit. Intr-o relatie este necesar sa nu intervina acest mod de a actiona. Pana la urma, monotonia va deveni inevitabila, iar unul dintre partenerii poate dezvolta un sentiment de frustrare legat de intimitatea si timpul liber pe care il avea.

Discutati despre viitor

Este bine sa fiti deshisi in a discuta despre viitor, nu inseamna stabilirea casatoriei sau a unui angajament pe termen lung, ci pur si simplu ce doriti sa faceti si cum vedeti lucrurile.

Puteti discuta de la problemele economice, stabilitate economica sau ce job v-ati dori in viitor, cum vedeti cariera si viata alaturi de partener, precum si multe alte subiecte care vor intari relatia in care va aflati.

Conversatiile online

 

Chiar si in momentul in care nu puteti sa petreceti mai mult timp impreuna, trebuie sa gasiti o solutie pentru a va vedea. Folositi-va de aplicatiile online pentru a va povesti cum au decurs lucrurile in ultima perioada. Aprecierea fata de partener este o dovada a respectului si increderii pe care o aveti in acesta. De altfel, o relatie este bazata pe numeroase aspecte, iar modul de a gestiona o relatie, depinde de personalitatea fiecaruia.
Cele mai benefice lucruri pe care le putem face in cuplu

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com