NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Un Nou An – un nou inceput?

News - Societate

(Comunicat de Presa) Este in sfarsit 2018! Fiecare dintre noi am simtit aceasta trecere intr-un anumit fel, insa indiferent de sentiment, este important sa nu lasam sa treaca aceasta perioada.

Un Nou An – un nou inceput?
      

Este o noua sansa de a invata din greseli, de a stabilii lucruri noi, de a contrui vise si de a lucra la indeplinirea acestora. Cum s-ar spune, este anul tau! Puteti fi orice vreti sa fiti si faceti tot ce vreti sa faceti. Munceasca din greu, joaca din greu si te bucura de tine. Incepe acum, respirati adanc, luati un stilou si hartie si asezati-va fiecare obiectiv.

 

Decideti ceea ce doriti cu adevarat

Cand v-ati stabilit Rezolutia de Anul Nou in acest an, s-ar fi putut gandi la un mare obiectiv pe care doriti sa-l atingeti. Asta e minunat, dar uneori e vorba si de lucrurile mici.

 

Puteti sa va indepartati de acel obiectiv mare, dar acele mici scopuri fac diferenta. Deci fa o lista. Un obiectiv mare care va va duce un an in care sa va deplasati si trei obiective mici pe care le puteti parcurge in fiecare luna. Poate fi ceva la fel de mic ca si inceperea unui hobby, sau ceva atat de mare ca invatarea de a conduce. Stabiliti obiective specifice pentru dvs si masurabile.

 

Creati o strategie pentru a face acest lucru

Incepeti cu cele trei obiective mici. Aveti nevoie de pasi si actiuni pentru a face lucrurile sa se intample. Trebuie sa te inscrii la unele cursuri? Ar trebui sa faceti niste cercetari? Va doriti un nou loc de munca?

 

Ce trebuie cu adevarat sa faceti este sa incepeti sa impartiti timpul cat mai bine. Ce veti obtine pana la sfarsitul lunii ianuarie? Impartiti-l, saptamanal sau pe zile. De fiecare data cand realizati ceva, acordativ-a un premiu.

 

Stabiliti un obicei in fiecare saptamana

Incepeti sa construiti aceste obiceiuri din prima zi. Ce vreti sa faceti? Trezeste-te mai devreme? Bea mai multa apa? Economisiti bani in fiecare zi? Trebuie sa incepeti imediat aceste obiceiuri si sa le urmariti in fiecare saptamana. 2018 este anul stabilirii noilor obiceiuri, de la a invata sa fii mai increzator, de a merge la o alergare de 30 de minute in fiecare zi.

 

 

Inspiratia este un alt factor care ne va ajuta in drumul pe care l-am ales. Cu o serie de obiective si dorinte stabilite, vom reusi sa avem cel mai bun an din toate timpurile. Poate parea dificil la inceput, insa trebuie sa invatam sa renuntam la scuze si sa facem cat mai multe lucruri care sa ne ajute sa ne indeplinim acea lista redactata in primele zile din Noul An.
Un Nou An – un nou inceput?

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com