NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Lucrurile neproductive la locul de munca

News - Societate

(Comunicat de Presa) Exista acel sentiment ca ceva nu este in regula si ca de cele mai multe ori cautam raspuns in directii gresite, asa ca in momentul in care realizam ca lucrurile nu se indreapta in directia dorita, poate ar fi mai bine sa facem o restrospectiva a lucrurilor pentru a vedea unde gresim. Este normal ca in anumite situatii sa actionam gresit, de aceea constientizarea lor ne poate ajuta sa avem rezultate mai bune pe viitor.

Lucrurile neproductive la locul de munca
      

Esti obsedat de ceea ce crede seful tau

Este normal ca un sef sa aiba o evidenta a angajatilor sai, dar daca iti faci probleme ca acesta iti acorda prea multa atentie si o iei ca o presiune asupra ta, atunci lucrurile pot evolua intr-un mod negativ. Gandeste-te la beneficiile pe care ti le ofera, poate se gandeste cum sa te ajute in cariera ta.

 

Desigur, exista situatii in care este posibil ca seful tau s anu te placa si sa-ti creeze probleme, dar sunt o multime de oamenii orientati catre activitatea lor si nu reusesc sa-si aminteasca de faptul ca au un sef care administreaza persoanele din departament, sau chiar acesta nua re suficient timp pentru a-si canaliza energia catre tine.

 

Vezi perfectiunea in tot ceea ce faci

Cand lucrezi la ceva, este normal sa iti doresti ca rezultatul sa fie cel mai bun. Intr-un anumit moment, cel mai probabil nu veti mai putea face toate aceste lucruri de unul singur, de aceea, solicitarea ajutorului nu inseamna esec. In loc sa rastalmaciti elementele obsesiv pentru a fi totul perfect, ganditi-va ca acel lucru era finalizat de ceva vreme si aveati timp si pentru alte activitati.

 

Nimeni nu te intelege

Acel sentiment de scufundare la locul de munca sau impresia ca un coleg este suparat pe tine, poate fi doar opinia ta care in realitate nu este adevarata. Discutati ceea ce va preocupa cu apropiatii sau chiar cu colegii de munca, iar daca nimeni nu are acelasi sentiment, poate ca ar fi mai bine sa va relaxati o perioada. Toate aceste lucruri te supun la un stres inutil, reducand semnificativ productivitatea si dezvoltarea profesionala.

 

Te simti ca si cum nu ai fi bun de nimic

Daca te afli in sentimentul cronic de a te compara in mod constant cu cineva, atunci trebuie sa va revizuiti comportamentul. Chiar si la o varsta mai inaintata, persoanele care nu au reusit sa aiba suficienta incredere in propriile forte, ajung sa gandeasca in acest fel. Poate este vorba doar de schimbarea locului de munca sau chiar de o perioada mai dificila, insa analizati comportamentul dumneavoastra si care sunt factorii care v-au indus aceasta stare.

 

 

Lucrurile care devin neproductive la locul de munca sunt in general influentate de personalitatea si atitudinea noastra, uneori chiar si de mediul de lucru. Cand simtiti ca ceva nu este in regula, analizati factorii care au condus la aceste stari si gasiti o solutie cat mai avantajoasa pentru voi.
Lucrurile neproductive la locul de munca

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com