NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

SocietateCU SORIN PREDA DESCOPERI POSIBILITATEA INVESTITIEI CU BENEFICII

News - Societate

Comunicat de Presa publicat de Institutul de Relatii Internationale si Cooperare Economica Duminică, 30 Septembrie 2018 11:58

Din 2009 Gentlemen’s Corner îmbină în mod profesionist vânzarea offline cu cea online, fiind printre primii care au activat în moda masculină online din România. Investind încontinuu în prezența online, dar și în magazinele fizice, am ajuns să operăm un magazin online cu peste 1400 d ...
 

Ce se intampla in spatele usilor unui boudoir

News - Societate

Comunicat de Presa publicat de photoglam Miercuri, 08 August 2018 13:51

Cu siguranta ai auzit de cuvantul BOUDOIR dar nu i-ai acordat prea multa atentie. Acum l-ai intalnit undeva pe miile de site-uri intalnite in timpul navigarii pe Internet si vrei sa afli mai multe.
 

Comunicat de presa Cum stii ca ai ales bine corectorul?

News - Societate

Comunicat de Presa publicat de Andrei Joi, 26 Iulie 2018 21:02

Una dintre cele mai frecvente probleme cu care femeile se confrunta, este aparitia cearcanelor.
 

Ceasuri de mana barbatesti pentru oameni de succes

News - Societate

Comunicat de Presa publicat de haxxu Joi, 21 Iunie 2018 10:17

Un ceas pentru barbati, stand cu incredere pe incheietura mainii, a fost intotdeauna unul dintre principalele criterii, care i-a definit cu precizie statutul si pozitia in societate.
 

Experimenteaza paleta de machiaj

News - Societate

Comunicat de Presa publicat de haxxu Vineri, 11 Mai 2018 16:07

Te pregatesti pentru film sau fotografie? Atunci trebuie sa utilizezi un fard de ochi profesional.
 

Povestea arborelui de cafea, de la boabe la bautura aromata

News - Societate

Comunicat de Presa publicat de Andrei Vineri, 27 Aprilie 2018 13:32

Una dintre placerile nevinovate ale vietii poate fi considerata ceasca zilnica de cafea.
 

Cum sa alegi botoseii pentru copii?

News - Societate

Comunicat de Presa publicat de Rares Vineri, 09 Februarie 2018 10:45

În prezent, există o mare selecție de modele de botosei diferiti pentru copiii mici. Și dacă vorbim despre alegere, atunci principalul criteriu aici, este caracterul natural al materialelor din care sunt făcuti acesti papucei.
 

Cum trecem de cel de-al doilea interviu?

News - Societate

Comunicat de Presa publicat de Corina Popescu Marţi, 30 Ianuarie 2018 11:24

Ai trecut prin primul interviu de angajare si ai fost invitat inapoi pentru altul. Esti bine in cadrul rolului si acum este momentul pentru incredere - dar nu si satisfactia sau aroganta.
 

Ziua Indragostitilor nu trebuie sa fie o dezamagire pentru cei singuri

News - Societate

Comunicat de Presa publicat de Corina Popescu Marţi, 30 Ianuarie 2018 10:27

Cand vine vorba de 14 februarie, daca nu aveti alta semnificatie, simtiti de obicei presiunea de a gasi o intalnire, pentru ca nimic nu este mai rau decat sa petreceti ziua Ziua Indragostitilor singur, nu?
 

Greselile pe care trebuie sa le evitam atunci cand cautam un nou loc de munca

News - Societate

Comunicat de Presa publicat de Corina Popescu Luni, 29 Ianuarie 2018 10:22

Aplicarea pentru locuri de munca este adesea un proces dificil si demoralizator, dar este important sa ramai pozitiv si sa inveti din greselile tale. Iata cateva greseli comune pe care ar trebui sa le evitati:
 

Pagina 1 din 15

«ÎnceputAnteriorUrmătorSfârşit»

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com