NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

SocietateCum sa alegi botoseii pentru copii?

News - Societate

Comunicat de Presa publicat de Rares Vineri, 09 Februarie 2018 10:45

În prezent, există o mare selecție de modele de botosei diferiti pentru copiii mici. Și dacă vorbim despre alegere, atunci principalul criteriu aici, este caracterul natural al materialelor din care sunt făcuti acesti papucei.
 

Cum trecem de cel de-al doilea interviu?

News - Societate

Comunicat de Presa publicat de Corina Popescu Marţi, 30 Ianuarie 2018 11:24

Ai trecut prin primul interviu de angajare si ai fost invitat inapoi pentru altul. Esti bine in cadrul rolului si acum este momentul pentru incredere - dar nu si satisfactia sau aroganta.
 

Ziua Indragostitilor nu trebuie sa fie o dezamagire pentru cei singuri

News - Societate

Comunicat de Presa publicat de Corina Popescu Marţi, 30 Ianuarie 2018 10:27

Cand vine vorba de 14 februarie, daca nu aveti alta semnificatie, simtiti de obicei presiunea de a gasi o intalnire, pentru ca nimic nu este mai rau decat sa petreceti ziua Ziua Indragostitilor singur, nu?
 

Greselile pe care trebuie sa le evitam atunci cand cautam un nou loc de munca

News - Societate

Comunicat de Presa publicat de Corina Popescu Luni, 29 Ianuarie 2018 10:22

Aplicarea pentru locuri de munca este adesea un proces dificil si demoralizator, dar este important sa ramai pozitiv si sa inveti din greselile tale. Iata cateva greseli comune pe care ar trebui sa le evitati:
 

Cele mai benefice lucruri pe care le putem face in cuplu

News - Societate

Comunicat de Presa publicat de Corina Popescu Luni, 08 Ianuarie 2018 10:50

In timp ce noul an poate fi un moment minunat pentru a incepe schimbarile si obiceiurile personale, luarea de decizii cu un partener poate fi, de asemenea, o miscare inteleapta. Nu numai ca aveti un asprijin si in acest fel va asigurati ca indepliniti tot ce v-ati propus, dar veti putea amandoi sa v ...
 

Un Nou An – un nou inceput?

News - Societate

Comunicat de Presa publicat de Corina Popescu Miercuri, 03 Ianuarie 2018 12:19

Este in sfarsit 2018! Fiecare dintre noi am simtit aceasta trecere intr-un anumit fel, insa indiferent de sentiment, este important sa nu lasam sa treaca aceasta perioada.
 

PRESEDINTELE MIHAI PRUNDIANU REPREZINTA INTERESELE DE AFACERI ROMANESTI IN ASIA

News - Societate

Comunicat de Presa publicat de Institutul de Relatii Internationale si Cooperare Economica Miercuri, 27 Decembrie 2017 13:40

investitiile japoneze si despre rolul important al portului Constanta, ca o poarta de intrare a produselor japoneze in intreaga Europa, gratie pozitiei-cheie pe care o are la Marea Neagra. Cooperarea romano-japoneza este esentiala pentru combaterea saraciei in Romania, pentru cresterea competitivit ...
 

Lucrurile neproductive la locul de munca

News - Societate

Comunicat de Presa publicat de Corina Popescu Joi, 21 Decembrie 2017 10:15

Exista acel sentiment ca ceva nu este in regula si ca de cele mai multe ori cautam raspuns in directii gresite, asa ca in momentul in care realizam ca lucrurile nu se indreapta in directia dorita, poate ar fi mai bine sa facem o restrospectiva a lucrurilor pentru a vedea unde gresim. Este normal ca ...
 

Cele mai intalnite mituri despre barbati

News - Societate

Comunicat de Presa publicat de Corina Popescu Miercuri, 20 Decembrie 2017 10:02

Femeile sunt un mister pentru barbati si, ca atare, barbatii sunt un mister pentru femei. In general, se considera ca niciuna dintre parti nu este atat de complicata pe cat pare, insa cat de adevarat este acest lucru? Pentru a intelege mai bine oamenii, mai intai trebuie sa-i cunoastem.
 

Femeia moderna este orientata spre cariera

News - Societate

Comunicat de Presa publicat de Corina Popescu Marţi, 05 Decembrie 2017 16:15

Una dintre cele mai mari provocari cu care femeile se confrunta in ziua de azi este armonia dintre job si familie. Cele mai multe se vad in imposibilitatea de a ocupa o pozitie importanta si de a petrece in acelasi timp momente pretioase cu familia. Desi poate parea dificil, poate aproape imposibil, ...
 

Pagina 1 din 14

«ÎnceputAnteriorUrmătorSfârşit»

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com