NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Sfaturi pentru protejarea de pericolul gripei AH1N1

News - Sanatate

(Comunicat de Presa) SFATURI PENTRU GRIPA AH1N1 Singurele porti de intrare ale virusilor sunt narile si gura / gâtul. Într-o epidemie globala de aceasta natura, este aproape imposibil sa nu intram în contact cu virusul H1N1 în ciuda tuturor precau)iilor. Contactul cu virusul H1N1 nu este o problema atât de mare pe cât este proliferarea. Chiar daca sunte)i înca sanatosi si nu prezenta)i niciun simptom al infec)iei cu virusul H1N1, pentru a evita proliferarea, agravarea simptoamelor si dezvoltarea unor infec)ii secundare, câ)iva pasi foarte simpli, pasi nu pe deplin sublinia)i în majoritatea comunicatelor oficiale, pot fi practica)i (în loc sa ne concentram pe modul de stocare a medicamentelor antivirale):

Sfaturi pentru protejarea de pericolul gripei AH1N1
      

SFATURI PENTRU GRIPA  AH1N1

Singurele porti de intrare ale virusilor sunt narile si gura / gâtul. Într-o epidemie globala de aceasta natura, este aproape imposibil sa nu intram în contact cu virusul H1N1 în ciuda tuturor precautiilor.

Contactul cu virusul H1N1 nu este o problema atât de mare pe cât este proliferarea.
Chiar daca sunteti înca sanatosi si nu prezentati niciun simptom al infectiei cu virusul H1N1, pentru a evita proliferarea, agravarea simptoamelor si dezvoltarea unor infectii secundare, câtiva pasi foarte simpli, pasi nu pe deplin subliniati în majoritatea comunicatelor oficiale, pot fi practicati (în loc sa ne concentram pe modul de stocare a medicamentelor antivirale):
• Spalarea frecventa a mâinilor.
• Abordarea "Jos mâinile de pe fata". Rezistati tuturor tentatiilor de a va atinge orice parte a fetei (cu
exceptia cazului în care vreti sa mâncati, sa va spalati sau sa va palmuiti).
• Faceti gargara de doua ori pe zi cu apa calduta sarata (folositi apa de gura Listerine daca nu aveti încredere în sare). Virusul H1N1 dureaza 2-3 zile dupa infectarea ini)iala în gât / cavitatea nazala pâna sa prolifereze si sa manifeste simptomele caracteristice. Simpla gargara previne proliferarea. Într-un fel, gargara cu apa sarata are acelasi efect pe o persoana sanatoasa pe care medicamentul Tamiflu îl are pe o persoana infectata. Nu subapreciati aceasta metoda de prevenire simpla, ieftina si puternica.
• În mod similar punctului nr. 3, curatati-va narile cel putin o data pe zi cu apa calduta sarata. Nu toata
lumea poate fi priceputa la Jala Neti sau Sutra Neti (pozitii Yoga pentru a curatarea cavitatilor nazale), dar suflarea puternica a nasului o data pe zi si curatarea ambelor nari cu betisoare din bumbac înmuiate în apa calduta sarata este foarte eficienta în scaderea numarului populatiei cu infectie virala.
• Sporiti-va imunitatea naturala cu alimente bogate în Vitamina C ( fructe citrice). Daca trebuie sa luati
tablete de Vitamina C sub forma de supliment, asigurati-va ca acestea contin si Zinc pentru a accelera
absorbtia.
• Betii cât mai multe lichide calde. Acestea spala virusii de proliferare din gât înspre stomac acolo unde nu pot supravietui, prolifera sau produce niciun rau.

 

CENTRUL MEDICAL UNIREA

http://www.cmu.ro/

CMU Arcul de triumf, policlinica si spital - Str. Clucerului, nr. 55, sector 1, Bucuresti ;

CMU Unirea - B-dul Unirii, nr. 57, sector 3, Bucuresti;

CMU Bucharest Business Park - Sos. Bucuresti-Ploiesti, nr.1 A, corp A, parter, Bucuresti;

CMU Charles de Gaulle Plaza - P-ta. Charles de Gaulle, nr.15, etj.16, sector 1, Bucuresti;

CMU Enescu - Str. George Enescu, nr.12, sector 1, Bucuresti;

CMU Iride - Str. Dimitrie Pompeiu, nr. 9-9A, cladirea 16, parter, sector 2, Bucuresti;

CMU Opera Center - Str. Costache Negri, nr.1-5, sector 5, Bucuresti;

CMU Baneasa - Str. Ion Ionescu de la Brad, nr. 5B, sector 1, Bucuresti

 
Sfaturi pentru protejarea de pericolul gripei AH1N1

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com