NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Proenzi® Transmaraton. Alergăm de șapte ani împreună, pe cea mai frumoasă șosea din lume!

News - Sanatate

(Comunicat de Presa) În weekendul trecut a avut loc cea de-a șaptea ediție Proenzi® Transmaraton: pe 16 septembrie 240 de participanți și-au testat limitele în cadrul celor cinci probe de alergare: zeceton (10km), semimaraton (21km), treizeciton (30km), maraton (42km) sau ultramaraton (50km).

Proenzi® Transmaraton. Alergăm de șapte ani împreună, pe cea mai frumoasă șosea din lume!
      

 

 

 

 

 

În weekendul trecut a avut loc cea de-a șaptea ediție Proenzi® Transmaraton: pe 16 septembrie 240 de participanți și-au testat limitele în cadrul celor cinci probe de alergare: zeceton (10km), semimaraton (21km), treizeciton (30km), maraton (42km) sau ultramaraton (50km).

Transmaraton este prima platformă de running & fundraising din România, în cele 7 ediții până în prezent strângându-se peste 1.100.000 RON pentru proiectele partenerilor – Pădurea Copiilor, Școala de Valori și Hospice Casa Speranței. Această sumă a fost transpusă în păduri plantate și aduse la maturitate, copii excepționali cu acces la programe de educație nonformală și sute de pacienți care au primit îngrijire paliativă gratuită și de calitate.

Compania Walmark, partener tradițional al Transmaratonului încă de la prima ediție, nu a făcut excepție nici anul acesta, fiind sponsor principal și oferind numele competiției. Promotor al libertății prin mișcare, Proenzi – brand aflat în portofoliul Walmark-oferă articulațiilor, mușchilor și tendoanelor o compoziție echilibrată de substanțe importante pentru menținerea pe termen lung a sănătății și flexibilității articulațiilor.

“Când ai, la un loc, cea mai frumoasă șosea montană din lume, 3 asociații și fundații cu proiecte de impact în societate, 50 de voluntari și aproape 250 de alergători inimoși, implicați în susținerea proiectelor sociale și în promovarea mișcării, ca parte a unui stil de viață sănătos, rezultă Proenzi® Transmaraton - cel mai apreciat maraton de șosea din România. Sunt extraordinar de bucuros de reușita evenimentului, de continuitatea lui și a parteneriatului cu Proenzi și, nu în ultimul rând, de aprecierea alergătorilor, mulți dintre ei aflați la a doua, a treia sau chiar a șaptea participare!” a declarat Andrei Roșu, sportiv de anduranță și organizator Proenzi® Transmaraton.

Proenzi își asumă rolul de a educa și de a influența consumatorii să devină mai activi, să aibă un stil de viață sănătos, dar în același timp să acorde o importanță sporită nutriției articulațiilor, #Îngrijirea Completă a Articulațiilor este noua misiune Proenzi și reprezintă cei 3 pași simpli, dar foarte importanți pentru o îngrijire completă a articulațiilor:


Despre Proenzi:

Articulațiile ne ajută să ne mișcăm și să avem o viață activă. Odată cu înaintarea în vârstă, cartilajul articular devine mult mai solicitat, se degradează iar articulațiile își pierd flexibilitatea având nevoie de o îngrijire adecvată.

O îngrjire completă a articulațiilor vă poate ajuta să rămâneți activi și la o vârstă înaintată.

Proenzi®– expertul în îngrijirea articulațiilor – a dezvoltat o gamă largă de produse eficiente pentru nutriția zilnică a articulațiilor, pentru suport în suprasolicitarea mecanică a articulațiilor și pentru obținerea confortului în stările de durere a articulațiilor și a mușchilor.

Proenzi® ArtroStop Intensive cu potențiator de absorbție

  • îmbunătățește fiecare mișcare a corpului
  • conține un cpmplex de nutrienți cu absorbție ridicată pentru articulații
  • pentru confortul articulațiilor, în viața de zi cu zi

Proenzi® ArtroStop Rapid+, pentru nutriția zilnică a articulațiilor

  • sprijin pentru articulațiile suprasolicitate din cauza muncii, a sportului sau a excesului de greutate
  • are grijă de toate articulațiile - articulația genunchiului, articulațiile șoldului și ale coloanei vertebrale
  • efectul pozitiv persistă până la 2-3 luni după utilizare

Proenzi® ArthroStop Cremă, cu efect de relaxare

  • sprijină circulația sângelui, în zonele din jurul articulațiilor și mușchilor
  • reduce rigiditatea articulațiilor și îmbunătățește mobilitatea acestora
  • sprijină funcționarea corectă a articulațiilor

Aflați mai multe despre produsele Proenzi® ArtroStop® și sfaturi pentru o mișcare confortabilă vizitând site-ul oficial Proenzi.

 

 
Proenzi® Transmaraton. Alergăm de șapte ani împreună, pe cea mai frumoasă șosea din lume!

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com