NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Comunicat de presa: Aparatura medicala distribuita de firmele din Bucuresti

News - Sanatate

(Comunicat de Presa) Cele mai importante performante aduse produselor de aparatura medicala. Afla ce distribuitori din Bucuresti au in portofoliu produse de ultima generatie.

Comunicat de presa: Aparatura medicala distribuita de firmele din Bucuresti
      

aparatura medicalaAparatura medicala pe care o intalnim in piata din Romania a inceput sa fie una care se aliniaza celor mai drastice standarde de performanta, precum cele prezente in tarile din Europa de Vest, acolo unde sistemul sanitar este recunoscut pentru performante si pentru eficienta ridicata din procesul de investigare si tratare al pacientilor.

In Romania, cele mai multe produse performante le intalnim la firmele de aparatura medicala din Bucuresti. Acesta este locul in care cererea este cea mai mare datorita numarului ridicat de unitati spitalicesti prezente, fie ele simple cabinete private sau spitale. Comunicat de presa

Cele mai performante produse de aparatura medicala

Performantele se va foarte mult in cazul aparaturii medicale dedicata investigatiilor, precum analizoarele, radiografele sau ecografele.

In cazul analizoarelor, aceste sunt segmentate in functie de aria de interventie in analizoare de hematologie, de imunologie, biochimie sau chemiluminiscenta. Ultimele inovatii aduse de marii producatori internationali au facut din aceste aparate unele capabile sa analizeze probele in mai putin de 1 minut, timp in care pot oferii rezultate despre aproximativ 40-50 de parametrii. Comunicat de presa

In cazul aparatelor de radiologie performantele sunt unele mult mai importante, deoarece producatorii au reusit sa diminueze cantitatea de radiatii x dozate, periculoase pentru corpul uman. Chiar daca acesta cantitate de radiatii a fost cu mult diminuata, calitatea imaginii rezultate nu a avut de suferit, ba chiar mai mult, acesta a fost imbunatatita. Comunicat de presa

Aparatele ecograf au dobandit si ele performante insemnate, mai ales din punct de vedere al ultrasunetelor emise de sonda aparatului, ca poate atinge acum chiar pragul de 20.000 Hz. Acesta frecventa inalta a ultrasunetelor emise patrunde mult mai adanc in tesatura, oferind, in final, o imagine de calitate, cu un contrast puternic.

Achizitionarea de aparatura medicala performanta

In cazul in care doresti sa achizitionezi echipamente de la aceste firme de aparatura medicala din Bucuresti, trebuie sa stii ca acestea au diferite programe de parteneriat, in baza carora se pot obtine discounturi considerabile sau esalonari lunare ale costurilor totale.
Comunicat de presa: Aparatura medicala distribuita de firmele din Bucuresti

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com