NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Capsule Nespresso - lucruri mai puțin știute

News - Sanatate

(Comunicat de Presa) Iată câteva aspecte mai puțin știute, dar foarte interesante despre acest tip de capsule de cafea, folosite de milioane de oameni, în fiecare zi.

Capsule Nespresso - lucruri mai puțin știute
      

Iată câteva aspecte mai puțin știute, dar foarte interesante despre acest tip de capsule de cafea, folosite de milioane de oameni, în fiecare zi. Înainte de prezentarea datelor pe care ți le-am promis, să aruncăm o privire de ansamblu asupra aparatelor de tip nespresso.

Denumite și espressoare cu capsule, au apărut pe piață în anul 1986, introduse de firma Nestle sub numele de Nespresso și produse de filiala Nestlé Nespresso S.A. Acestea sunt similare cu espressoarele semiautomate cu pompă, însă cafeaua se obține pe baza utilizării unor capsule ce conțin cafea. Aceste tipuri de aparate oferă avantajul preparării unui espresso de calitate superioară datorită capsulelor dozate identic de fiecare dată. Espressoarele Nespresso au devenit deosebit de populare în Europa, S.U.A. și chiar Japonia.

Nespresso a încheiat parteneriate cu firmele DeLonghi și Eugster pentru a produce espressoarele, iar pentru distribuirea lor cu Turmix, Koenig, Krups Magimix și Siemens.

Ce sunt capsulele nespresso?

Capsulele Nespresso sunt fabricate din folie de aluminiu acoperite cu un film interior din material plastic evitându-se orice contact între aluminiu și cafea. Când capsula se introduce în aparat, partea de sus este perforată, apoi odată ce aparatul este pornit, apa fierbinte este pompată și trimisă sub presiune în capsulă.

Aspecte interesante despre capsulele nespresso

Amestecurile de cafea conținute în capsule sunt preparate pe bază de cafea robusta și arabica în proporții variate. Există 22 de varietăți comercializate pentru sectorul casnic și opt pentru piața profesională, fiecare având culoare distinctă.

Capsulele sunt distribuite în exclusivitate în lanțul de magazine Nespresso, dar se produc și capsule compatibile care au un preț mai scăzut. Există de asemenea și capsule din plastic și care sunt reutilizabile.

Fiecare capsulă conține între 55 și 65 mg de cofeină, în funcție de tipul de cafea pe care îl prepară fiecare capsulă în parte. Chiar și variantele fără cofeină ale acestor capsule conțin totuși o urmă, destul de mică ce-i drept, de cofeină (nu mai mult de 0,005mg).

O capsulă nespresso conține, în funcție de tipul cafelei, în jur de 16 calorii, 43% grăsime, 38% carbohidrați și 19% proteine.

Există varietăți de capsule care conțin 100% cafea pură, fără niciun fel de urmă de alergeni, cum ar fi lactoză, nuci, alune sau gluten.

Așadar, dacă iubești cafeaua gourmet și vrei să o poți prepara în confortul casei tale sau chiar la birou, îți poți achiziționa fără rezerve un astfel de espressor cu capsule nespresso. Varietatea de modele este destul de mare, iar prețurile sunt pentru toate buzunarele. În plus, nici capsulele nu sunt scumpe, având în vedere că au în compoziție cafea de cea mai bună calitate.

De asemenea, este bine de știut că un astfel de aparat reprezintă cadoul perfect pentru orice iubitor de cafea, chiar și pentru cei care au rămas fideli cafelei la ibric.

Odată ce vor gusta o cafea preparată la acest aparat se vor îndrăgosti iremediabil de gustul bogat și aroma intensă și catifelată.
Capsule Nespresso - lucruri mai puțin știute

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com