NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Palete de machiaj pentru diversitate

News - Sanatate

(Comunicat de Presa) O paleta de machiaj multifunctionala este un lucru care care nu mai surprinde pe nimeni acum.

Palete de machiaj pentru diversitate
      

Daca in urma cu 5 ani astfel de seturi erau cumparate exclusiv de catre profesionistii de make-up pentru munca lor, astazi, sunt liber disponibile si oricine le poate cumpara. In uzul cotidian, paletele profesionale de machiaj sunt numite palete de machiaj. Fetele le cumpara in principal in scopul diversificarii imaginilor lor zilnice. Daca esti obisnuita cu aplicarea unui anumit tip de machiaj si nu ai o varietate de culori si nuante, pur si simplu ai nevoie de astfel de seturi. Daca nu iti place monotonia si nu esti conservatoare in crearea unei imagini, decizia de a achizitiona o paleta de machiaj pentru tine, este absolut necesara.

Care sunt functiile paletelor mari de machiaj

Cu ajutorul unei palete mari de farduri pentru make-up, poti varia nu numai accentele de culoare din imaginea finita. Umbrele de diferite nuante si intensitati te pot ajuta chiar sa schimbi forma ochilor, cu conditia de a folosi corect cosmeticele decorative. Fardurile standard non-profesionale contin 2-8 nuante. De regula, culorile lor nu sunt prea diferite una de cealalta. La paletele de machiaj profesionale, fiecare set are propriul sau scop si stil,  existand palete in stilul nud,  vamp, burlesque etc. Unele fete prefera paletele cu nuante electrice, care abunda cu neon si culori stralucitoare.

Daca reusesti sa alegi paleta de farduri potrivite pentru tine, poti sa prelungeste incizia ochilor, sa maresti vizual ochii mici, sa reduci distanta dintre ochii distantati, sa maresti distanta dintre ochii apropiati etc. Este benefic sa subliniezi ochii, facandu-i mai expresivi si mai profunzi. Paletele pentru machiaj cu 60 sau 120 de nuante te vor ajuta sa modifici intervalul de culori aproape in fiecare zi. Poti alege cele mai favorabile nuante pentru tine si poti stabili pe care dintre ele nu trebuie sa le utilizezi.

Cum se alege paleta potrivita pentru acasa

Printre brandurile profesionale, semi-profesionale si chiar de uz casnic se numara palete de machiaj realizate nu numai cu farduri pentru ochi, ci si cu blush, ruj, rimel etc. Cu setul in sine este mai mare si cu cat costa mai putin, cu atat mai mici sunt sansele de a te intalni cu calitatea buna a produsului. In principiu, numai seturile profesionale pot fi de inalta calitate. Marcile profesionale rareori dispun de seturi extinse, inclusiv instrumente pentru corectarea fetei ovale, a pleoapelor, a sprancenelor si a buzelor, in acelasi timp.

 

Si chiar daca vei gasi un astfel de set, cel mai probabil, va fi realizat pentru un cost impresionant. Nu te grabi imediat sa alegi valize reale. Daca nu esti un make up profesionist, este posibil ca 80% din produsele din paleta sa ramana neatinse sau vor fi utilizate o singura data. Atunci cand alegi palete de machiaj, nu trebuie sa te orientezi strict la culoarea  nativa  a ochilor tai. Daca acestia sunt verzi, acest lucru nu inseamna ca numai fisticul, masliniul si nuantele de mlastina  se vor potrivi. Machiajul tau poate fi extrem de benefic, daca vei folosi o culoare complet neasteptata de la roz, pana la nuanta de vin sau prune.
Palete de machiaj pentru diversitate

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com