NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Remodelare corporala prin criolipoliza

News - Sanatate

(Comunicat de Presa) Dispozitivul este proiectat pentru reducerea progresiva neinvaziva a unui strat de tesut adipos subcutanat in regiunea abdominala, suprafete posterioare laterale si posterioare.

Remodelare corporala prin criolipoliza
      

Procedura in salonul de criolipoliza Cluj, garanteaza un rezultat permanent, deoarece celulele grase distruse sunt eliminate din organism irevocabil. Aparatul foloseste un sistem brevetat pentru racirea placii de grasime de pe ambele parti, reducand in acelasi timp viteza de curgere a sangelui din acesta.  Efectul criolipolizei este demonstrat clinic si histologic.

Beneficii

Scopul criolipolizei este eliminarea unui strat gras in exces. Nu exista efecte negative asupra altor tesuturilor cum ar fi, pielea, muschii, vasele de sange, nervi, glande sudoripare, foliculi de par. Metoda cu criolipoliza accelereaza ciclul de viata a celulei, determinand-o sa-si opreasca functiile sale vitale mai rapid. Metabolitii formati din cauza tratamentului asupra tesutului adipos sunt afisati lent, in decurs de doua pana la patru luni, pe fundalul proceselor metabolice naturale, fara a exercita o sarcina sistemica asupra corpului. Studiile biochimice confirma faptul ca nivelul colesterolului, trigliceridelor, bilirubinei si al altor indicatori raman in limite normale, atat imediat dupa sesiune, cat si pentru o perioada lunga de timp.

Procedura nu incalca integritatea pielii, nu necesita anestezie, nu implica o perioada de reabilitare, exclude formarea de cicatrici, care sunt inevitabile dupa liposuctia chirurgicala. Poate fi considerata o alternativa non-chirurgicala la liposuctia chirurgicala. Iti permite sa iti reiei activitatea sociala imediat dupa sesiune. In plus, zona tratata cu acest dispozitiv, ramane pentru totdeauna neteda. In timpul procedurii, pot fi observate "movile" si "depresiuni", deoarece este foarte dificila indepartarea mecanica a celulelor grase in mod egal.

In timpul procedurii, poti sa citesti sau sa te relaxezi. Nu sunt recomadate dispozitivele electronice in timpul procedurii.  Procedura  face posibila eliminarea depozitelor de grasimi locale foarte mici, care nu pot fi eliminate prin sport si diete, modelarea de contururi corporale,  schimbarea partiala a tipului constitutional al figurii, de exemplu, forma clepsidra la femei sau umerii largi la barbati, prin reducerea cantitatii de grasime din abdomen si talie.

Stabilitatea rezultatului

Grasimea, indepartata prin criolipoliza nu se mai poate redepune. Numarul si durata procedurii depind direct de rezultatul dorit si de cantitatea de grasime disponibila. Daca exista dorinta de a scapa de o cantitate mai mare de grasime, planul de actiune poate fi discutat in consultare cu un specialist, care va recomanda cantitatea optima de expunere si numarul de proceduri. Aceste proceduri nu se executa asupra persoanelor care sufera de obezitate. Este important sa retii ca procedura de criolipoliza, are un efect prelungit, deci intervalul dintre sesiuni pentru o zona, ar trebui sa fie de cel putin 2-3 luni.

Procedura folosind aparatul de criolipoliza

Prima etapa a procedurii este consultarea cu un specialist. Un medic calificat va efectua un studiu si va aduna informatii cu privire la starea ta de sanatate si la caracteristicile corpului. La consultare, vei afla despre posibilele contraindicatii ale procedurii de tratament. A doua etapa este identificarea zonelor de impact. Medicul va rezolva volumele cu ajutorul fotografiei si, de asemenea, va masura instrumental grosimea pliului de grasime in zona cu probleme. A treia etapa este folosirea aparatului. Pacientul se asaza pe o canapea confortabila, dupa care aparatul este instalat pe zone predeterminate. Aparatul are mai multe atasamente concepute pentru diferite parti ale corpului, ceea ce face ca impactul sa fie cat mai eficient posibil.
Remodelare corporala prin criolipoliza

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com