NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Fardul de obraz: elementul de make-up care face diferenta

News - Sanatate

(Comunicat de Presa) Fardurile de obraz - secretul femeilor

Fardul de obraz: elementul de make-up care face diferenta
      

Istoria fardului de obraz dateaza inca din preistorie, primele mentiuni legate de acest element de machiaj fiind amintite pentru prima data in Egiptul antic. Desi multe dintre doamne au tendinta sa ignore utilizarea unui fard de obraz in machiajul zilnic, acesta poate reprezenta chiar elementul care va desavarsi un look reusit.

Fardul de obraz: prospetime si corectie

Un fard de obraz ofera un aspect de prospetime tenului si are, in acelasi timp, capacitatea de a corecta imperfectiunile tenului.  Cand ne decidem sa achizitionam un blush trebuie sa luam in considerare mai multe aspecte: nuanta pe care o are tenul, tipul de ten pe care il avem, textura pe care o are fardul si nuantele de ruj si de farduri utilizate pentru restul machiajului.


Nuanta cea mai des utilizata, pentru toate tipurile de ten, este roz pal si reprezinta cea mai neutra culoare de fard de obraz. Daca insa dorim sa optam pentru o culoare mai vie, trebuie sa luam in considerare si culoarea pe care o avem la par, precum si forma fetei.  Pentru doamnele cu tenul deschis la culoare este indicata utilizarea blush-ului in nuante reci de roz sau culoarea zmeurei, in timp ce doamnelor cu tenul mai inchis li se recomanda utlizarea unui fard de obraz in nuantele coralului. In functie de culoarea parului, specialistii indica utilizarea unui blush de culoarea piersicii pentru doamnele care au parul blond, persoanelor care au parul roscat le recomanda utlizarea unui fard de culoare oranj sau rosu iar brunetelor le va desavarsi machiajul un blush de culoare bej sau maro.

Tipuri de fard de obraz

Cel mai intalnit tip de blush este cel pudra si este ideal pentru toate tipurile de ten. De regula se aplica prin utilizarea unei pensule stufoase, din par natural. Fardul de aplica pe obraji, utilizand miscari circulare, dupa ce pensula a fost scuturata de surplusul de produs. In cazul doamnelor cu tenul gras este esential ca inainte de utlizarea blush-ului sa fie aplicata o pudra matifianta. Fardul de obraz sub forma de crema reprezinta o alta alternativa de blush si este de regula utilizat cu precadere de catre doamnele care au tenul uscat sau matur. Acest tip de blush poate fi aplicat atat cu o pensula cat si cu ajutorul degetelor, utilizand aceleasi miscari circulare. Un ultim tip de blush este cel lichid sau cu textura de gel care insa este mai putin utilizat intrucat are tendinta de a incarca foarte mult tenul.  De retinut este faptul ca, daca totusi optam pentru un asemenea tip de fard, este necesar sa hidratam foarte bine tenul pentru a facilita fixarea blush-ului utilizat.

 

In concluzie, aplicarea fardului de obraz, desi reprezinta ultima etapa in realizarea unui machiaj, aceasta desavarseste look-ul si incununeaza aceasta opera numita make-up. Chiar daca poate multe dintre noi nu cunosc tipul de blush pe care trebuie sa il utilizam, forma fetei sau tipul de ten pe care il avem ne vor ajuta cu certitudine sa ne decidem care este cea mai buna varianta pentru fiecare dintre noi.
Fardul de obraz: elementul de make-up care face diferenta

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com