NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Performantele celor mai noi produse de aparatura medicala

News - Sanatate

(Comunicat de Presa) In ultima perioada, inovatiile din domeniul medical au dus la aparitia unor produse de aparatura medicala extrem de performanta, care merita cumparate pentru binele pacientilor.

Performantele celor mai noi produse de aparatura medicala
      

aparatura medicalaSegmentul de aparatura medicala se afla intr-o perioada ascendenta, fiind intr-o continua dezvoltare. Tehnologizarea aparaturii medicale a dus la aparitia unor inovatii importante ale principalelor produse de aparatura medicala de investigare.

Aparatura medicala performanta

Performanta a inceput de la cele mai mici si vitale produse de aparatura medicala, analizoarele. Aceste analizoare se pot gasi intr-o varietate foarte larga, segmentate in functie de specificul fiecaruia.

Din punct de vedere al performantelor aduse acestor analizoare, putem identifica timpul rapid de analiza a probelor, aproximativ 1 minut, dar si numarul ridicat de parametrii pe care ii poate identifica in acest interval, aproximativ 40-50.

In categoria de aparatura medicala grea de analiza, inovatiile apar la nivelul aparatelor ecograf, dar si la nivelul aparatelor de radiologie.

In cazul aparatelor ecograf, acestea sunt capabile acum sa analizeze mult mai in profunzime tesuturile, aspect datorat frecventei emise de sonda aparatului ecograf, care depaseste in unele cazuri pragul de 20.000 Hz. Acesta frecventa ridicata, pe langa profunzimea de analiza, aduce si o imagine imbunatatita, cu un contrast mai mare.

Aparatele de radiologie, sunt cele care prezinta imbunatatiri la nivelul de radiatii x dozate, fiind diminuate cu pana la 10 ori. Chiar daca cantitate de radiatii x a fost diminuata, imaginea oferita este acum una cu mult mai buna.

Distribuitori din Bucuresti de aparatura medicala performanta

In Bucuresti exista cativa jucatori importanti din piata distribuitorilor de aparatura medicala, care au in portofoliu produse de ultima generatie, care ofera performante pe masura.

Proton este unul din distribuitorii de aparatura medicala din Bucuresti, care prezinta pe website-ul oficial, doar produse de o calitate superioara, care ofera performante notabile.

Acesta firma poate sa fie pe placul multor cabinete private deoarece ofera o multime de programe de parteneriat, din care se pot obtine discounturi considerabile sau poate fi obtinuta plata esalonata a costului aparaturii medicale comandate pe termen mediu sau lung.
Performantele celor mai noi produse de aparatura medicala

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com