NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Acid hialuronic pentru umplere santuri nazolabiale

News - Sanatate

(Comunicat de Presa) Santurile nazolabiale sunt riduri profunde care se intind de la aripile nasului pana la barbie si apar datorita proceselor naturale, cum ar fi un zambet, o conversatie.

Acid hialuronic pentru umplere santuri nazolabiale
      

In timp, pielea devine mai putin elastica, cavitatile se adancesc si se formeaza astfel de neajunsuri. Problema poate fi rezolvata cu ajutorul injectiilor cu acid hialuronic, care poate creste volumului maxilarului inferior si astfel ridurile profunde sunt eliminate. Indepartarea santurilor nazolabiale cu creme, masti sau lotiuni, este aproape imposibila. Datorita acestei proceduri, chiar si cele mai profunde santuri sunt aliniate intr - o singura sesiune. Pentru utilizarea in conditii de siguranta, injectiile de umplutura au fost testate in laborator, fiind astfel utilizate in intreaga lume ca un mijloc sigur si eficient.

Umplerea ridurilor nazolabiale cu acid hialuronic este folosita pentru intinerirea fetei, pentru regenerarea celulelor epidermei, pentru imbunatatirea aspectului general, pentru hidratarea pielii. Efectul acestei proceduri cu aceste fiole, dureaza aproximativ un an, in functie de zona de administrare a medicamentului si de caracteristicile pacientului. Cutele nazolabiale sunt umplute cu acid hialuronic, gelul constitutiv raspandindu-se pe toata suprafata afectata. Pentru a se distribui uniform, specialistul trebuie sa maseze zona care tocmai a fost tratata, aceasta procedura de intinerire durand aproximativ 20 de minute.

Dupa o anumita perioada de timp, acidul hialuronic se dezintegreaza si este complet eliminat din organism in mod natural. Pentru a evita manifestarile alergice, trebuie sa treci in prealabil testul pentru compatibilitate alergica, pentru a putea merge mai departe. Pentru cele mai bune rezultate, uneori se fac injectii in zonele inconjuratoare, iar dupa terminarea procedurii este interzisa vizitarea solariilor, a  saunelor,  expunerea la lumina soarelui, efectuarea diverselor tratamente de cosmetologice.

Cei care doresc un tratament cu acid hialuronic sunt tinerii, peste 25 de ani, care doresc sa schimbe tonul partii medii a fetei, subliniind naturaletea tenului si naturaletea cutelor nazolabiale, femeile si barbatii care au semne evidente de ptoza a tesuturilor, in special triunghi nazolabial  pronuntat si cei care  nu prezinta volum in partea de mijloc a fetei.

Contraindicatii

Injectiile cu acid hialuronic sunt folosite relativ recent si, prin urmare, nu este necesar sa se vorbeasca despre o aplicare eficienta pe termen lung. Fiolele care sunt introduse la pacientii cu probleme, contin atat o substanta naturala a tesuturilor de origine animala, cat si un lichid produs de microorganisme speciale.

Astfel de componente pot determina diverse manifestari ale unei reactii alergice, umflaturi, roseata, febra, frisoane, cresterea temperaturii. Fluidul biosintetic poate contine impuritati straine, care pot provoca complicatii sub forma de boli autoimune. Injectiile sunt categoric contraindicate in cazuri de hipersensibilitate la constituent, in timpul sarcinii, in perioada de alaptare,  dupa peeling chimic si cu laser, in prezenta diferitelor procese inflamatorii.

Injectarea acidului hialuronic in santurile nazolabiale trebuie realizata de cosmetologi competenti si experimentati, pentru ca pielea instantaneu sa dobandeasca netezime si elasticitate. Medicamentul este selectat individual, in functie de indicatiile clinice ale pacientului. Se calculeaza o anumita doza, care este necesara pentru a imbunatati structura pielii intr-o ordine individuala. Cand organismul incepe sa scape de excesul de acid hialuronic, incepe sa produca enzime speciale care il perturba. De aceea, este important ca procedura sa fie repetata in mod regulat.
Acid hialuronic pentru umplere santuri nazolabiale

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com