NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Ce este acidul hyaluronic?

News - Sanatate

(Comunicat de Presa) În reviste sau la televizor, la prezentări de modă sau chiar la dumneavoastră la muncă, vedeți femei cu un look impecabil.

Ce este acidul hyaluronic?
      

Pentru o schimbare a look-ului sau dacă pur și simplu tânjiți după anumite trăsături, nu trebuie să vă mai uitați în jur cu nesiguranță și cu lipsă de încredere. Puteți încerca acidul hialuronic. Nu dă dependență și nu provoacă răni.

Să vedem:

“Acidul hyaluronic este printre altele, un hidratant biologic al pielii, care atrage și reține circa 70% din greutatea sa în apă pentru o hidratare îmbunătățită. Interesul pentru folosirea acidului hialuronic ca ingredient bioactiv în produsele de îngrijire a pielii a apărut odată cu descoperirea că volumul de acid hialuronic din epidermă scade cu vârsta. Această substanță are un rol la menținerea supleței, elasticității și tonicității epidermei. În anii 1990, preparate cu acid hialuronic au început să fie utilizate și în oftalmologie, la tratarea sechelelor de leziuni pe cornee.”

Care este procesul?

Fillerul injectabil este obținut în laborator, este biodegradabil si se prezintă sub formă de gel clar, transparent. Gelul este injectat cu un ac fin, în cantităti mici, sub rid ameliorând aspectul acestuia.

Pe magazinul online Italy Panda.ro de exemplu, există două tipuri de fiole cu acid hyaluronic: Advance One Soft pentru tratamentul ridurilor din jurul ochilor, al cutelor fine de suprafață și din părțile cele mai delicate ale feței și Advance 2 Medium, perfect pentru  tratamentul ridurilor din jurul gurii, de pe frunte și al ridurilor superficiale de pe obraji; este de asemenea indicat pentru a da volum buzelor și pentru a contura ochii.

Cât timp durează?

 

Tratamentul este simplu și rapid efectul fiind vizibil instantaneu. Nu este necesară testarea prealabilă.
În general tratamentul durează 30 minute dar depinde de corecția pe care o doriți.
Rezultatele obținute sunt îndelungate dar nu permanente. Durata efectului are variații individuale și depinde de mulți factori (vârstă, tipul de piele, locul injectării, stilul de viață, activitatea musculară, tehnică folosită). În general, aspectul se menține aproximativ 1an pentru riduri și 6 luni – 1 an pentru buze.

Nu există foarte multe contraindicații în ceea ce privește utilizarea produsului. în primele 48 ore nu masați zona tratată. După ce roșeața și edemul inițial s-au rezolvat evitați expunerea la căldură intensă sau frig.

Capacitatea de lifting si de crestere a volumului este dată de calitatea acidului hialuronic de a atrage o cantitate importantă de apă și este consolidată prin procesul de stabilizare la care sunt supuse produsele injectabile. Spre deosebire de acidul hialuronic natural, cel din produsele de înfrumusețare are durata de viață mult mai mare, până la 8 luni.

Specialiștii vă pot ajuta de asemenea să luați decizia potrivită pentru ca dumneavoastră să deveniți așa cum ați visat dintotdeauna!
Ce este acidul hyaluronic?

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com