NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Cafeaua decofeinizata intr-o dieta sanatoasa

News - Sanatate

(Comunicat de Presa) Cu siguranta iubesti cafeaua. Dar cateodata iti doresti sa reduce consumul zilnic de cofeina, pentru a adopta un regim de viata mai sanatos si echilibrat. Din fericire, cu ajutorul cafelei decofeinizate poti gasi acest echilibru fara a renunta la placerea de zi cu zi de a bea cafea. Afla mai jos cum poti integra cafeaua decofeinizata in regimul tau si ce beneficii iti poate aduce aceasta.

Cafeaua decofeinizata intr-o dieta sanatoasa
      

Beneficiile sanatoase ale cafelei decofeinizate

Cafeaua are multe beneficii pentru sanatate si se dovedeste ca aceste beneficii pentru sanatate nu sunt eliminate doar pentru ca treci la decof. La fel ca o ceasca de cafea obisnuita, cafeaua decofeinizata este incarcata cu substanțe nutritive de care organismul dumneavoastra are nevoie și este umpluta cu antioxidanti de care aveti nevoie pentru o viata sanatoasa. Cu toate acestea, exista unele diferente intre cafeaua obisnuita si cea fara cofeina.

De exemplu, cafeaua fara cofeina poate avea pana la 15% cantitati mai scazute de acid antioxidant hidrocinamic și polifenoli comparativ cu cafeaua obisnuita. Totusi, aceasta nu este o suma semnificativa in marea schema a lucrurilor. Deci, daca vreti sa reduceti aportul de cofeina, din fericire nu vei renunta si la beneficiile pentru sanatate din cafea.

La fel ca orice cafea obisnuita, cafeaua decofeinizata poate reduce riscul de a dezvolta diabet zaharat de tip 2, iar ambele tipuri pot imbunatati efectiv functia hepatica și chiar pot preveni moartea prematura. Unele studii au legat chiar atat cafeaua obișnuita, cat și cea fara cofeina la riscul redus de dezvoltare a unei varietați de tulburari neurodegenerative și ar putea chiar sa reduca riscul bolii Parkinson si Alzheimer.

In timp ce nu obțineti acest efect cu cafeaua decofeinizata, se pare ca are un pilon sanatos in doua zone principale. In primul rand, unul dintre efectele secundare principale ale consumului de cafea sunt arsurile la stomac sau acid reflux. Cand beti cafea decofeinizata, totusi, aceste efecte secundare sunt mult reduse.

In al doilea rand, studiile au aratat ca, daca beti doua sau mai multe cesti de cafea decafeinizata pe zi, veți avea șanse de până la 48% mai mici de a avea cancer rectal.

In timp ce cafeaua obisnuita pare sa aiba un pic de avantaj, multe dintre aceleași beneficii pentru sanatate se regasesc si in cafeaua decofeinizata proaspat prajita si exista chiar și cateva beneficii suplimentare pentru a adauga la aceasta, ceea ce inseamna ca exista multe motive foarte mari pentru consumul de cafea care depasesc cu mult dorinta de a scadea aportul de cofeina intr-o anumita zi.

Ce fel de cafea decofeinizata trebuie sa aleg?

Toate aceste beneficii sanatoase amintite mai sus se gasesc cel mai frecvent intr-o cafea decofeinizata cat mai naturala. Pentru a te asigura ca achizitionezi cafeaua din surse sigure, mergi pe varianta de cafea decofeinizata proaspat prajita, 100% naturala. Intereseaza-te ce prajitorii de cafea ai in zona ta si ia-ti cafeaua de acolo, pentru ca vei stii sigur ca sunt profesionisti in ceea ce priveste cafeaua. O astefal de prajitorie de cafea cu cafea decofeinizata proaspat prajita este Contego Café. Printre zeci de origini de cafea 100% Arabica, cei de la Contego prajesc o cafea Columbia Decofeinizata excelenta, pe care iti recomand sa o incerci daca vrei sa reduce aportul de cofeina din dieta zilnica.

Asadar, cafeaua, si cu atat mai mult cafeaua decofeinizata este un ajutor de incredere atunci cand vrei sa adopti un stil de viata sanatos.
Cafeaua decofeinizata intr-o dieta sanatoasa

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com