NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Sampon pofesional – pentru un par curat, frumos si sanatos

News - Sanatate

(Comunicat de Presa) Se crede, in general, ca produsele cosmetice profesionale sunt mai calitative si mai eficiente si de aceea sunt si mai scumpe. Printre produsele cosmetice profesionale se numara si samponul profesional, fiind evident mai bun decat un sampon obisnuit de pe raftul magazinului.

Sampon pofesional – pentru un par curat, frumos si sanatos
      

 

Sampoanele profesionale pot fi cumparate cu precadere din  saloanele de infrumusetare sau din magazinele online. Unul dintre aceste magazine online poate fi gasit pe site-ul beautyoneshop.ro.

Produsele profesionale contin substante active in concentratii mai mari de substante benefice decat cele pe care le poti cumpara dintr-un supermarket din apropierea casei. Clasificarea sampoanelor de pe rafturile magazinelor este foarte simpla, acestea fiind etichetate, spre exemplu, „ pentru par normal“, „pentru par uscat si fragil“, „pentru par colorat“ si asa mai departe. Lucrurile sunt mai grele cu produse profesionale. Daca selectezi un produs profesional, acesta trebuie sa fie considerat ca fiind pentru par deteriorat, pentru sanatatea scalpului etc., fiecare dintre aceste produse referindu-se la cate un tip de afectiune. De aceea, aceste sampoane  trebuie sa fie alese din catalogul magazinului online, fiind descrise si caracteristicile produsului.

Sampon profesional uscat

Astazi, samponul uscat este un produs exotic. Sampoanele moderne uscate contin, faina, si de obicei, praf de orez. Formula este mult mai complexa, samponul uscat continand aerosoli. Acest tip de sampon poate fi indispensabil, daca nu iti poti umezi scalpul din motive medicale, cum ar fi boli grave sau boli dermatologice grave si, bineinteles, atunci cand exista o lipsa astringenta de timp pentru spalarea parului. Sampoanele uscate sunt o urgenta si nu un mijloc de igiena zilnica, desi sunt considerate sampoane profesionale.

Sarcina samponului profesional

Sarcina principala a unui sampon profesiobal este de a spala temeinic parul si  scalpul, amestecul spumos facand acest lucru mult mai usor. Prin urmare, in formule sunt adaugati agenti tensioactivi, deoarece fara ei, produsul s-ar numi  crema de par. Cel mai simplu si mai eficient aditiv, este laurii sulfat de sodium, insa acesta are dezavantaje, deoarece substanta creeaza un mediu alcalin si, prin urmare, provoaca arsuri micro-cutanate, putand provoca alergii. In acest caz pot fi cumparate sampoane profesionale cu un continut mai mic de laurii sulfat. Unii se tem de sulfonatul de lauri deoarece este fabricat din ulei.  La urma urmei, uleiul a fost folosit ca remediu extern cu mult timp in urma, iar ihtiolul eliberat din acesta este inca adaugat la cosmeticele medicale.

Sampon profesional 2 in 1

Orice produs universal este intotdeauna un compromis. Samponul si balsamul indeplinesc diferite sarcini.  Pentru a curate parul, samponul trebuie sa deschida usor firele de par, iar balsamul, dimpotriva, sa le inchida si sa le protejeze  de la radacina cu un film subtire. Samponul profesional 2 in 1 poate fi folosit  ca mijloc de igiena pentru vacanta, atunci cand nu doresti sa te incarci cu produse cosmetice sau prea multe bagaje.

De pe site-ul magazinului online Beauty One Shop , poti cumpara orice tip de sampon profesional. Acesta este creat pentru toate tipurile de afectiuni atat ale parului si ale scalpului, iar acestea pot fi pentru reparare, pentru parul vopsit, pentru fortifiere, pentru matreata, pentru curatare intensive, pentru par normal etc. si sunt realizate din ingrediente natural si foarte sanatoase.

 
Sampon pofesional – pentru un par curat, frumos si sanatos

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com