NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

bio-cosmetice. Magazin online de produse cosmetice bio

News - Sanatate

(Comunicat de Presa) Reducere 10% si transport gratuit la prima comanda. Am deschis un nou magazin online de produse cosmetice bio pentru intreaga familie. www.bio-cosmetice.info

bio-cosmetice. Magazin online de produse cosmetice bio
      

Produsele cosmetice bio au aparut ca o alternativa la produsele cosmetice clasice din dorinta de a evita tot ce nu este natural si posibil daunator pentru corpul nostru.
Puteti compara ingrijirea personala cu produse organice cu alimentatia sanatoasa. Atunci cand folosesti produse naturale, corpul tau se simte foarte bine, lucru care se reflecta si in felul cum arati si chiar in felul cum gandesti.
Desigur nu acelasi lucru se intampla si cand folosesti produse pline de petrol, detergenti chimici, conservanti chimici care au efecte hormonale pentru organism, coloranti si arome chimice care sunt toxice.
Produsele bio sunt certificate de foruri internationale cum ar fi ICEA (Italia), ECOCERT (Germania), USDA. Aceste organisme controleaza formula si naturalitatea produselor, puritatea ingredientelor, dermo-compatibilitatea fiecarui produs si respectarea cerintelor impuse de standardele AIAB (Asociatia Italiana pentru Agricultura Biologica).
Prezenta emblemelor acestora pe etichetele produselor garanteaza absenta tuturor substantelor nocive organismului.
bio-cosmetice. Magazin online de produse cosmetice bio

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com