NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

COMUNICAT DE PRESĂ national - “ Fii voluntar european ! Contribuție, Implicare, Șanse egale”

News - ONG

(Comunicat de Presa) Asociaţia Institutul pentru Politici Sociale în parteneriat cu Asociaţia Glasul Romilor Pro-Europa, Caritas Eparhial Greco-Catolic Cluj Filiala Bistriţa, Fundaţia Solidaritate şi Speranţă, Asociaţia Vasiliada, Asociaţia Pro Tinereţe Alba Iulia, Fundaţia Filantropia Timişoara, Asociaţia Partida Romilor PRO-EUROPA anunţă lansarea celei de-a doua campanii de voluntariat “ Fii voluntar european ! Contribuție, Implicare, Șanse egale”.

COMUNICAT DE PRESĂ national - “ Fii voluntar european ! Contribuție, Implicare, Șanse egale”
      

Asociaţia Institutul pentru Politici Sociale în parteneriat cu Asociaţia Glasul Romilor Pro-Europa, Caritas Eparhial Greco-Catolic Cluj Filiala Bistriţa, Fundaţia Solidaritate şi Speranţă, Asociaţia Vasiliada, Asociaţia Pro Tinereţe Alba Iulia, Fundaţia Filantropia Timişoara, Asociaţia Partida Romilor "PRO-EUROPA" anunţă lansarea celei de-a doua campanii de voluntariat “ Fii voluntar european ! Contribuție, Implicare, Șanse egale”.
Campania se desfăşoară în municipiul Bucureşti şi în judeţele Teleorman, Bistriţa-Năsăud, Iaşi, Dolj, Alba, Timiş şi Buzău în perioada septembrie 2011 - noiembrie 2011 şi urmăreşte promovarea voluntariatului în activităţile dedicate integrării pe piaţa muncii a persoanelor supuse riscului de excluziune socială, respectiv atragerea şi implicarea de noi voluntari în cadrul Centrelor de Incluziune Socială.
Anul 2011 este desemnat „Anul european al activităţilor de voluntariat care promovează cetăţenia activă”, astfel încât prin activităţile pe care proiectul le propune sistemului de voluntariat, se aliniază contextului European, ale cărei strategii au fost stabilite  de către Comisia Europeană încă din luna iunie 2010.
Persoanelor interesate li se oferă posibilitatea realizării perioadei de practică pentru anul universitar 2011-2012 în următoarele domenii: asistenţă socială, psihologie, sociologie, teologie socială.
Voluntarii selectaţi pe termen lung vor beneficia şi de cursuri de formare profesională gratuite. Domeniile de voluntariat propuse în cadrul Centrului de Incluziune Socială sunt: îngrijire copii(supraveghere şi derularea de activităţi interactive), servicii de consiliere socială, consiliere în carieră şi orientare profesională, consiliere psihologică.
Proiectul „Centrele de Incluziune Socială - oportunitate pentru facilitarea participării pe piaţa muncii a grupurilor vulnerabile” este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritară 6 „Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul Major de Intervenţie 6.2. „Îmbunătăţirea accesului şi participării grupurilor vulnerabile pe piaţa muncii”. (www.politicisociale.ro)

Persoană de contact

Şerban Nicolae – Asistent Manager
۩ Str. Prof.Petre Cumpanici nr. 8 sector 3
☎ 0757115357
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
⌨ www.politicisociale.ro

COMUNICAT DE PRESĂ national - “ Fii voluntar european ! Contribuție, Implicare, Șanse egale”

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com