NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi joburi bucuresti si alte locuri de munca.
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Seminar Terapii Estetice Revolutionare Bucuresti

News - Mondenitati si Lifestyle

(Comunicat de Presa) Pe 2 aprilie 2012, Beauty One a oferit publicului din Bucuresti prezent la Double Tree by Hilton un seminar complex in care a prezentat ultimele noutati din domeniul estetic.

Seminar Terapii Estetice Revolutionare Bucuresti


      

In prima parte a avut loc lansarea terapiei de la Bruno Vassari Oil Control Treatment. Fiind compus dintr-un kit de tratamente destinate tenului gras, acesta constituie o terapie cu efecte extraordinare pentru controlarea nivelului de sebum.
Tot in cadrul seminarului au fost lansate ultimele doua aparate de la Eximia, echipament care si-a castigat renumele si aprecierea specialistilor la nivel international, fiind singurul aparat din domeniul estetic care detine atestare medicala.
X-Stone este cea mai noua si mai inovatoare terapie, cu rezultate uimitoare in tratamente precum liftingul facial si in combaterea celulitei, echipament revolutionar ce incorporeaza 3 tehnologii de ultima generatie: Radioporatia (electroporatia si radiofrecventa monopolara, bipolara, cuadrifazica) si Cryoterapia: suportabilitate mai mare in timpul tratamentului, efect de lifting instant.
A fost lansat si X-Move by Eximia care contine patentul brevetat international Ultraporatie ce combina simultan doua tehnici moderne si exclusive care au demonstrat stiintific rezultate incredibile: ultrasunete cavitationale si electroporatie –“mezoterapia fara ac“.
Cei prezenti au fost impresionati de eficienta celor doua aparate, cu rezultate garantate si vizibile de la prima sedinta.
Dupa succesul din Bucuresti, va veni si randul altor orase din tara sa gazduiasca seminariile oferite de Beauty One, seminarii in care sunt aduse in fata publicului ultimele noutati si inovatii din domeniul esteticii profesionale.

Share |Seminar Terapii Estetice Revolutionare Bucuresti

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2014 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com