NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Diana Matei aleasa sa promoveze produsele brandului Label M

News - Mondenitati si Lifestyle

(Comunicat de Presa) Diana Matei, solista Ansamblului Profesionist al Armatei si a Tarafului Cleante a fost de curand aleasa vector de imagine al celui mai complex centru estetic Chic Salon, pe linia de produse de styling Label M, cea mai exclusivista linie dedicata ingrijirii parului din lume.

Diana Matei aleasa sa promoveze produsele brandului Label M
      

Diana Matei, solista Ansamblului Profesionist al Armatei si a Tarafului Cleante a fost de curand aleasa vector de imagine al celui mai complex centru estetic Chic Salon, pe linia de produse de styling Label M, cea mai exclusivista linie dedicata ingrijirii parului din lume.

Label M ofera solutii ideale pentru a mentine un par sanatos, stralucitor si in pas cu tendintele din moda, fiind prezent in peste 100 de tari.

Linia contine peste 50 de produse de intretinere capilara si styling.

Colaborarea s-a nascut ca urmare a rezultatelor uimitoare de care s-a bucurat artista folosind produsele profesionale Label M.

“ Sunt incantata de colaboarea cu salonanele de infrumusetare Chic Salon si mai cu seama de produsele Label M. Profesia mea este una care solicita o atentie permanenta a coafurii. La toate concertele sau receptiile unde sunt invitata sa cant am nevoie de un styling reusit si mai cu seama de produse cat mai rezistente si care sa nu mi afecteze calitatea firului de par. Recomand cu multa incredere tuturor celor care tin la sanatatea parului lor sa foloseasca produsele Label M. A fost prima data cand m-am lasat pe mana stilistului fara sa mi spun parerea si pot afirma ca flerul meu nu m-a inselat. Chiar a intuit perfect ce mi se potriveste! "

 
Diana Matei aleasa sa promoveze produsele brandului Label M

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com