NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Scary Halloween sau Glow Halloween? Palete machiaj care nu te vor dezamăgi

News - Mondenitati si Lifestyle

(Comunicat de Presa) Cu siguranță nu de puține ori s-a întâmplat ca în timpul unei petreceri sa constați că machiajul nu mai seamănă deloc cu cel din momentul în care ai ieșit din casă, fardurile de la ochi se șterg, fardul din obraz nu mai există, iar rujul rămâne doar o pată a ceea ce era inițial. Iar acest lucru se întamplă din cauza calității nu tocmai bune a paletelor de machiaj și în general a produselor de make-up pe care le folosim.

Scary Halloween sau Glow Halloween? Palete machiaj care nu te vor dezamăgi
      

 

Machiajul ideal pentru Halloween este acela care atrage toate privirile și care rezistă cu brio întreaga noapte. Culorile și modelul creat trebuie să rămână intacte pe toată durata petrecerii, iar paletele de machiaj de la BeautyOneShop sunt exact ceea ce ai nevoie datorită nuanțelor pigmentate și a calității acestora.

De multe ori, atunci când alegem o paleta de machiaj ne ghidăm doar în funcție de nuanțele pe care aceasta le conține. Însă, recomandarea noastră este să te orietenzi în principal spre acele produse de machiaj care nu conțin parabeni și care sunt obținute din ingrediente cât mai naturale. Spre exemplu, o paletă de machiaj care are în compoziție pigmenți naturali, vitamine sau diferite uleiuri, precum cel de argan, va conferi pielii tale exact acel aspect fresh și hidratat la care visezi, iar efectul creat va avea o rezistență de lungă durată.

Nu uita că pe lângă aspectul estetic pe care vrei să îl obții, cel mai important este să te gandesti la sănătatea pielii tale, ținând cont de faptul că paletele de machiaj care nu au în compoziție ingrediente de calitate îți pot cauza diverse iritații pe care cu siguranță nu ți le dorești.

O paleta de machiaj îndrăzneață pentru un look de senzație

Toată lumea știe că petrecerea de Halloween este momentul ideal pentru a-ți pune în evidență creativitatea, îndemânarea și pasiunea pentru make-up. Aceasta îți oferă prilejul să încerci cele mai nonconformiste idei de machiaj la care ai visat întotdeauna și cu numai câteva produse de make-up poți obține cele mai interesante look-uri.

Un fond de ten cu acoperire medie spre mare, un ruj, un rimel, o paletă de farduri de obraz și, nu în ultimul rând, o paletă de machiaj sunt principalele produse cu care îți poți crea look-ul la care visezi. Iar dacă în privința alegerii fondului de ten sau a rimelului lucrurile pot părea destul de simple, atunci când alegi culorile paletelor de machiaj trebuie să te gândești foarte bine la ceea ce vrei să creezi în final. Alege paletele de machiaj ale căror nuanțe să se completeze armonios în look-ul pe care ți-l dorești.

Spre exemplu, pentru un efect glow cu care în mod sigur nu vei da greș poți alege palete de machiaj care să conțină farduri de ochi cu un efect strălucitor, metalic. Iar dacă visezi la un machiaj mai îndrăzneț, alegerea unei palete de machiaj cu farduri de ochi în nuanțe puternice este fix ceea ce ai nevoie.

Petrecerile de Halloween reprezintă cea mai bună ocazie pentru a încerca noi palete de machiaj în nuanțe cât mai nebunești! Secretul este ca paletele de machiaj folosite să fie calitative, iar machiajul tău va fi admirat de toți cei din jur.
Scary Halloween sau Glow Halloween? Palete machiaj care nu te vor dezamăgi

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com