NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

TOMMY HILFIGER CELEBREAZĂ LANSAREA COLECȚIEI TOMMYXLEWIS ÎN NEW YORK

News - Mondenitati si Lifestyle

(Comunicat de Presa) TOMMY HILFIGER CELEBREAZĂ LANSAREA COLECȚIEI TOMMYXLEWIS ÎN NEW YORK

TOMMY HILFIGER CELEBREAZĂ LANSAREA COLECȚIEI TOMMYXLEWIS ÎN NEW YORK
      

 

 

 

 

Tommy Hilfiger a sărbătorit lansarea primei colecții colaborative TommyXLewis Toamnă 2018, în New York. Creată de celebrul designer American, Tommy Hilfiger și pilotul de curse britanic Lewis Hamilton, cvadruplu Campion Formula 1 FIA și ambasador global pentru TOMMY HILFIGER menswear, colecția îmbrățișează moștenirea de îmbrăcăminte sport a brandului, inspirându-se din stilul clasic american, cu perspectiva personală a lui Hamilton, inspirată din street style-ul său și numărul său norocos, 44.

În cadrul evenimentului a pus muzică Dj Vashtie Kola, iar Travis Scott a susținut un moment muzical special.

zduit de Tommy Hilfiger şi Lewis Hamilton, iar printre invitați s-au numărat Nicki Minaj, Hailey Baldwin, Winnie Harlow, Gigi Hadid, Christian King Combs, Mabel McVey, Jasmine Sanders, Terrence Jenkins, Teyana Taylor, Lucky Blue Smith, Pyper America, Martha Hunt, Shaun White, Victor Cruz, Karrueche Tran, Dinah Jane, Saweetie, Justine Skye, Yolanda Hadid, Alessandra Ambrosio, Karolina Kurkova, Petra Nemcova, Maria Borges, Sara Sampaio, Devon Windsor, Neels Visser, Cindy Kimberly, Caroline Vreeland, Shea Marie, Bruna Marquezine, Julia Faria, Camila Coutinho, Michelle Salas, Mack Wilds, Johannes Huebl, Nicky Hilton, Rose Bertram, Kailand Morris, Elias Becker, Paris Brosnan, Brandon Thomas Lee, Lori Harvey, Hart Denton, Breah Hicks, Shiggy, King Bach, DJ Ruckus, Chris Tucker şi Shanina Shaik.
TOMMY HILFIGER CELEBREAZĂ LANSAREA COLECȚIEI TOMMYXLEWIS ÎN NEW YORK

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com