NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

O cutie cu flori pentru mame si surori

News - Mondenitati si Lifestyle

(Comunicat de Presa) Cand mergem la o florarie ca sa cumparam flori pe care, de cele mai multe ori, vrem sa sa le oferim cuiva, ne asteptam ca acestea sa fie aiba un ambalaj atragator (de exemplu, o hartie speciala, care sa le protejeze si in acelasi timp sa arate foarte bine).

O cutie cu flori pentru mame si surori
      

 

Daca esti unul dintre oamenii care nu asteapta ocazii speciale pentru a oferi flori, daca iti place sa vezi zambetul de pe chipul celor celor pe care ii surprinzi in acest fel, atunci o sa-ti placa propunerea de a darui altceva decat o singura floare sau un buchet cu flori. Ce-ar fi sa ofer cutii cu flori de la Imod Flowers?

Aranjamente florale moderne: cutii cu flori

Cand daruim cadouri, ne place sa le punem in cutii alese cu grija, impachetate in hartie colorata, sau in pungi de cadouri. Cand vine vorba de cadouri, ambalajul conteaza mult. Cu atat mai important devine ambalajul atunci cand vorbim despre flori.

Poate ca niciodata nu ii cerem floraresei sa ne dea florile asa cum sunt, fara nici un ambalaj. Pentru protectia lor, dar si din motive estetice, e recomandat ca florile sa aiba un ambalaj. Floraria online Imodflowers ne ofera posibilitatea sa daruim altceva decat buchete cu flori: cutii cu flori.


Ce inseamna flori in cutie, mai exact? E vorba de un nou tip de aranjament floral. Daca vrem sa oferim altceva decat buchete cu flori, putem sa comandam flori in cutie. Acestea sunt livrate gratuit oriunde in Bucuresti. Sunt aranjamente florale simple, aparent nesofisticate, insa realizate cu multa grija. Specialistii de la Imodflowers ne propun mai multe variante de flori in cutie, pentru ca noi sa alegem modelul care ne place cel mai mult si, mai ales, modelul care se potriveste cel mai bine persoanei careia dorim sa le oferim. Sigur ca nu e obligatoriu ca aceste cutii cu flori sa devina cadouri pentru altcineva. Putem sa le comandam pentru noi insine si sa ni le punem in camera noastra, in sufragerie sau pe biroul la care lucram.

Sunt putini oameni pe care nu ii impresioneaza in mod placut florile atunci cand le sunt daruite. Toate femeile se bucura atunci cand primesc flori, fie ca acest cadou vine de la sotul care si-a amintit ca au implinit douazeci de ani de casatorie, de la un prieten vechi, de la colegii de serviciu sau de la un admirator secret, care a ales sa nu isi dezvaluie inca numele. Cand primesc flori, ele se simt iubite si apreciate.

Daca vrei sa oferi flori unei persoane apropiate sau unei persoane de care ai vrea sa te apropii, alege sa-i dai flori in cutie. In acest fel, nu o sa mai fie nevoita sa caute un vaza in care sa le puna. Florile vor avea cutia lor, care li se potriveste perfect, le protejeaza si le pune in valoare. Sigur ca buchetele foarte mari sunt spectaculoase, dar sunt greu de gestionat. Unde sa pui zeci de trandafiri cand abia daca ai in casa o vaza micuta si lipsita de stabilitate? E mai simplu sa cumperi flori in cutie.
O cutie cu flori pentru mame si surori

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com