NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

TOMMY HILFIGER ADUCE LA SHANGHAI EVENIMENTUL INTERACTIV TOMMYNOW ICONS TOAMNĂ 2018

News - Mondenitati si Lifestyle

(Comunicat de Presa) TOMMYNOW ICONS a călătorit la Shanghai cu ambasadorii globali ai brandului Lewis Hamilton, Hailey Baldwin, Winnie Harlow and Maggie Jiang, celebrând conceptul “leaders of now who are the icons of tomorrow”.

TOMMY HILFIGER ADUCE LA SHANGHAI EVENIMENTUL INTERACTIV TOMMYNOW ICONS TOAMNĂ 2018
      

 

 

 

 

 

Tommy Hilfiger anunță TOMMYNOW ICONS, o celebrare a a credinței că liderii de opinie de azi vor fi idolii de mâine - persoane care inspiră pe ceilalți cu energia lor optimistă și cu forța extraordinară de a crea schimbări pozitive.

A cincea prezentare de sezon, TOMMYNOW continuă să transmită spiritul brandului către consumatori la nivel global. De-a lungul sezoanelor, pornind din orașe din America de Nord, apoi Europa și acum Asia, fiecare oprire generează energia tinerească și optimistă, caracteristică publicului local. TOMMYNOW ICONS a avut loc marți, 4 septembrie 2018, la ora 19:30 CST (China Standard Time), prezentând colecțiile Toamnă 2018 la Shanghai Port Terminal, pe fundalul panoramei iconice a orașului.

Ca urmare a succesului primelor patru show-uri TOMMYNOW, și evenimentul din această toamnă este construit pe formatul Tommy Hilfiger See Now, Buy Now, toate ținutele pentru bărbați și femei de pe podium fiind disponibile imediat într-un ecosistem de canale de cumpărare din peste 70 de țări.

COLLECTION STATEMENT

TOMMY ICONS

În acest sezon, experiența TOMMYNOW a ajuns în Shanghai pentru a explorathe power of icons”. Ne uităm la propria noastră moștenire și la pionierii care modelează viitorul pentru a da un nou sens elementelor clasice.

Colaborarea dintre Tommy Hilfiger și pilotul britanic de Formula 1 Lewis Hamilton, cvadruplu Campion Formula 1 FIA, TommyXLewis, este o coliziune a stilului sporty cu street style.

HILFIGER COLLECTION și colecția capsulă TOMMY ICONS împinge limitele sportswear-ului  convențional  prin proporții relaxate și interpretări surprinzătoare ale emblemelor, dungilor universale și ale tiparelor vestimentare familiare.

Colecțiile din această toamnă reprezintă o celebrare a stilului american iconic, care este inspirat de liderii de mâine și conceput pentru oricine alegi să fii.

COLLECTIONS

TOMMYNOW ICONS a marcat lansarea la nivel global a primei colecții colaborative TommyXLewis, creată de celebrul designer american Tommy Hilfiger, în parteneriat cu pilotul de Formula 1, Lewis Hamilton, cvadruplu Campion Formula 1 FIA și ambasador global pentru colecția de bărbați. Prezentând ținute în stil unisex pe podium, colecția pentru bărbați TommyXLewis îmbrățișează rădăcinile sportswear ale brandului, revizuind emblematicele American styles. Colecția celebrează culorile îndrăznețe, influențele sporty, piesele clasice și formele versatile care se adresează fanilor încrezători și moderni ai brandului. Amprenta lui Lewis pentru fiecare design este inspirată din tatuajele sale, stilul vestimentar luxury street style și numărul său norocos 44.

Colecția capsulă pentru femei TOMMY ICONS le are în prim-plan pe ambasadoarele globale: modelul internațional Hailey Baldwin, modelul și activista Winnie Harlow, și actrița Maggie Jiang, care au fost prezente pe podium. Colecţia celebrează cele mai iconice stiluri TOMMY HILFIGER, reinventând piesele clasice pentru prezent.


TOMMYNOW ICONS

Oaspeții au ajuns în spațiul special amenajat pentru prezentare, cu vedere la noul și vechiul Shanghai, care a reprezentat fundalul pentru catwalk, inclusiv preluarea brandului a fațadei Centrului de Informare Financiară din China, una dintre cele mai râvnite spații de proiecții digitale care alcătuiesc celebra panoramă a orașului. Reflectând angajamentul brandului față de incluziune, o distribuție diversă de modele locale și internaționale au prezentat pe podiumul compus dintr-o multitudine de elemente grafice îndrăznețe și atemporale, în stil TOMMY HILFIGER .

 

INNOVATIVE PARTNERSHIPS

Tommy Hilfiger continuă să formeze parteneriate cu companiile de top din întreaga lume, pentru a conduce colaborări între diferite industrii, din care să creeze activări, cu focus pe China acest sezon. Brandul a devenit partenerul Alibaba Group pentru a organiza Super Brand Day pe cea mai mare platformă de e-commerce, Tmall.com, pe 4 septembrie.

Evenimentul experimental TOMMYNOW a fost difuzat live pe Tmall.com, iar consumatorii s-au bucurat de activări incitante. Produsele comandate în zonele Jiangsu, Zhejiang și Shanghai au fost livrate în 24 de ore. În cadrul evenimentului a existat un pop-up shop Tmall, în care invitații au putut proba piesele favorite din colecția de Toamnă 2018 folosind oglinzi cu realitate augmentată, printr-un avatar 3D, iar apoi  comandând online imediat piesele favorite.

TOMMYNOW SNAP continuă să folosească tehnologie de recunoaștere a imaginii 2D și 3D, care le permite utilizatorilor să facă o fotografie a oricărui obiect din magazin, de pe podium, dintr-o reclamă sau de pe stradă și să-l poată cumpăra direct de pe tommy.com.  În acest sezon, aplicația deschide lumea TOMMY HILFIGER prin intermediul social media, utilizatorii TOMMYNOW SNAP putând să "Distribuie pe Snapchat" ținutele lor preferatele. Pe 5 septembrie, o nouă secțiune VIP va fi lansată în aplicație, oferindu-le utilizatorilor fotografii și clipuri video din spatele scenei din cadrul show-ului TOMMYNOW ICONS, biografiile modelelor și multe altele.

MODELS

Show-ul a fost deschis de Hailey Baldwin și a continuat cu top modele precum Winnie Harlow, Maggie Jiang, Joan Smalls, Lucky Blue Smith, Audrey Hilfiger, Josephine Skriver, Hannah Ferguson, Abdulaye Niang, Sarah Dahl, Ratner, Callum Stoddart, Miles Chamley-Watson, Wang Chen Ming, Ziwei Cao, Ni Hao Ran, Dylan Xue și Li Shuping.

 

 

 

 

 

 

 
TOMMY HILFIGER ADUCE LA SHANGHAI EVENIMENTUL INTERACTIV TOMMYNOW ICONS TOAMNĂ 2018

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com