NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

TOMMY HILFIGER ANUNȚĂ EVENIMENTUL TOMMYNOW ICONS TOAMNĂ 2018 DIN SHANGHAI

News - Mondenitati si Lifestyle

(Comunicat de Presa) Pentru al cincilea sezon, Tommy Hilfiger duce platforma sa emblematică “See Now, Buy Now” la Shanghai, avându-i ca ambasadori globali pe Lewis Hamilton, Hailey Baldwin, Winnie Harlow și Maggie Jiang, celebrând liderii de opinie ai momentului, care își folosesc vocile pentru a aduce schimbare și a-i inspira pe ceilalți.

TOMMY HILFIGER ANUNȚĂ EVENIMENTUL TOMMYNOW ICONS TOAMNĂ 2018 DIN SHANGHAI
      

 

 

 

 

 

Pentru al cincilea sezon, Tommy Hilfiger duce platforma sa emblematică “See Now, Buy Now” la Shanghai, avându-i ca ambasadori globali pe Lewis Hamilton, Hailey Baldwin, Winnie Harlow și Maggie Jiang, celebrând liderii de opinie ai momentului, care își folosesc vocile pentru a aduce schimbare și a-i inspira pe ceilalți.

Tommy Hilfiger anunță prezentarea TOMMYNOW ICONS, o celebrare a stilului clasic American care se inspiră de la liderii de opinie ai momentului, care produc schimbări pozitive în lume. În decorul cerului înstelat din Shanghai, seara experimentală evidențiază implicarea lui Tommy Hilfiger în cadrul pieței cu cel mai mare potențial de creștere, Asia Pacific. Show-ul TOMMYNOW, Toamnă 2018, va avea loc marți, 4 septembrie, la ora 14:30 (ora României) la Shanghai Port International Cruise Terminal.

Platforma TOMMYNOW este locul în care spiritul brandului și dorința noastră de a democratiza podiumul își ating potențialul maxim, povestește Tommy Hilfiger. „În acest sezon formăm un parteneriat cu Lewis Hamilton și cu alți oameni din întreaga lume, care îi inspiră pe cei din jurul lor prin perseverența și optimismul lor. Aceste trăsături vor forma liderii prezentului și de mâine. TOMMYNOW continuă să evolueze și să ducă brandul, pe partenerii lui și pe consumatori, într-o călătorie care aduce la viață campaniile și colecțiile noastre incredibile, într-un mod nou și captivant.

Ca urmare a succesului primelor patru show-uri TOMMYNOW, evenimentul din această toamnă este construit pe formatul Tommy Hilfiger See Now, Buy Now. În cadrul show-ului va fi prezentată în premieră colecția colaborativă TommyXLewis, creată de Tommy Hilfiger în colaborare cu pilotul britanic de Formula 1 Lewis Hamilton, cvadruplu Campion Formula 1 FIA și ambassador global pentru colecția de bărbați. Va debuta și colecția capsulă pentru femei, TOMMY ICONS, a cărei campanie globală le are în prim-plan pe ambasadoarea globală a colecției pentru femei TOMMY HILFIGER, modelul internațional Hailey Baldwin, activista și modelul Winnie Harlow și actrița Maggie Jiang. Prezentarea de modă va combina pentru a treia oară ținute HILFIGER COLLECTION pentru bărbați și femei. Vârful ofertei TOMMY HILFIGER îl reprezintă colecția HILFIGER COLLECTION, sofisticată și modernă, combinând moștenirea Americana a brandului cu accente contemporane și o abordare jucăușă. Toate ținutele de pe podium vor fi disponibile imediat într-un ecosistem de canale de cumpărare din peste 70 de țări, inclusiv în magazinele TOMMY HILFIGER și pe tommy.com, partenerii de vânzare selectați și pe social media.

Tommy Hilfiger continuă să formeze parteneriate cu companiile de top din întreaga lume, pentru a conduce colaborări între diferite industrii, din care să creeze activări, cu focus pe China anul acesta. Brandul a anunțat de curând că va devein partenerul Alibaba Group pentru a organiza Super Brand Day pe cea mai mare platformă de e-commerce, Tmall.com, pe 4 septembrie. În această zi, prezentarea experimentală TOMMYNOW va fi difuzată live pe Tmall.com, iar consumatorii se vor bucura de activări incitante. Produsele comandate în zonele Jiangsu, Zhejiang și Shanghai vor fi livrate în 24 de ore. În cadrul evenimentului va exista un pop-up shop Tmall, în care invitații vor putea proba piesele favorite din colecția de Toamnă 2018 folosind oglinzi cu realitate augmentată, printr-un avatar 3D, iar apoi vor putea comanda piesele.

#TOMMYNOW va fi accesibil pe canalele social media ale brand-ului și online pe tommy.com.

Prietenii și urmăritorii brand-ului sunt invitați să se alăture conversației folosind #TommyHilfiger și @TommyHilfiger.
TOMMY HILFIGER ANUNȚĂ EVENIMENTUL TOMMYNOW ICONS TOAMNĂ 2018 DIN SHANGHAI

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com