NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Cum poti ajunge in cea mai buna forma cu XBody?

News - Mondenitati si Lifestyle

(Comunicat de Presa) Costumul care trebuie imbracat poate parea suficient de greu, insa in scurt timp corpul se va obisnui cu aceasta greutate si se vor putea efectua toate exercitiile.

Cum poti ajunge in cea mai buna forma cu XBody?
      

 

Fiecare dintre noi isi doreste sa fie in cea mai buna forma fizica, insa nu mereu avem timp suficient pentru a face miscare, pentru a tine diete sau pentru a merge in mod regulat la antrenamente de fitness. O noua descoperire face insa ca toate motivele pe care le aducem, cum ar fi lenea, lipsa timpului sau faptul ca nu avem voie sa facem foarte mult efort fizic, sa nu isi mai aiba rostul, deoarece noul antrenament xbody ne ajuta sa ajungem la cea mai buna varianta a noastra si pe care il poti face la tome.ro

Ce este Xbody?

Antrenamentul Xbody se bazeaza pe o tehnologie care este folosita inclusiv in medicina si presupune stimularea muschilor prin intermediul impulsurilor electrice. Acest tip de antrenament are loc sub indrumarea unui antrenor personal . Prin intermediul acestui antrenament, este stimulata musculatura cu ajutorul unui curent de joasa tensiune.


 

Astfel, pentru cel 20 de minute cat dureaza o sedinta de antrenament xbody, corpul este lucrat in intregime, iar rezultatele sunt evidente imediat, acestea continuand sa apara si dupa de sedinta s-a incheiat.

Cu ajutorul aparatului Xbody, dupa numai cateva sedinte, kilogramele vor fi mult mai putine, vor fi remediate anumite probleme, postura va fi corectata si corpul va fi tonifiat.

Care sunt avantajele unui antrenament Xbody?

Este recomandat ca pentru a nu exista reactii adverse in urma acestor antrenamente xbody, cel mai bine este sa se aleaga un abonament care sa includa doar doua sedinte pe saptamana, in acest mod, tehnologia folosita ajuta la:

- Arderea grasimilor, deci scaderea in greutate si in centimetri, dar si reducerea tesutului adipos

- Reducerea celulitei si eliminarea aspectului de coaja de portocala

- Cresterea masei musculare, fara prea mult efort si fara a pune presiune pe articulatii

- Corectarea posturii si ameliorarea sau prevenirea durerii de spate

- Combaterea osteoporozei, deoarece aceste antrenamente regulate reusesc sa intareasca muschii

- Tonifierea corpului, cu mare usurinta

- Recuperarea greutatii de dinainte de nastere, acesta fiind cel mai simplu mod prin care o femeie se recupereaza dupa o sarcina.

- Reducerea durerilor de spate si de solduri

- Ajuta la circulatia sangelui si la stimularea metabolismului

Cel mai important lucru legat de antrenamentele Xbody este faptul ca acesta ofera rezultate foarte rapide si pot fi suficiente doar 4 sedinte de 20 de minute pentru a putea ajunge la ceea ce fiecare isi doreste.

Folosind antrenamentul Xbody, doar 20 de minute de antrenament pot echivala cu 6 sau 7 ore de antrenament intens, iar in timpul antrenamentului sunt consumate aproximativ 500 de calorii, insa consumul nu se opreste aici. Dupa terminarea sedintei, in urmatoarele 24 sau 48 de ore, mai sunt consumate intre 1500 si 2000 de calorii.

Asadar, cea mai buna modalitate de a ajunge la corpul pe care il doresti si la tonifierea dorita, este sa alegi un abonament Xbody.
Cum poti ajunge in cea mai buna forma cu XBody?

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com