NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Rolul balustradei de inox in interiorul si exteriorul cladirilor

News - Mondenitati si Lifestyle

(Comunicat de Presa) Rolul acestor balustrade de inox este dublu, atat de protectie pentru cei care urca sau coboara scarile, dar si pentru cei care isi petrec timpul pe balcoane sau terase. Cel de-al doilea rol al balustradelor este cel de ordin estetic, caci acestea pot infrumuseta locul unde sunt amplasate.

Rolul balustradei de inox in interiorul si exteriorul cladirilor
      

 

Din ce in ce mai multe locuinte sunt construite acum cu etaj, ceea ce automat presupune constructia scarilor interioare. Acest fapt presupune in mod inevitabil montarea unei balustrade din inox, care poate fi folosita atat in apropierea scarilor, cat si pentru terase si balcoane. Deci, aceste balustrade pot fi utilizate atat pentru amenajarile interioare, cat si exterioare.

 

A devenit inevitabila alegea modelului de balustrada atunci cand vine vorba despre design-ul interior sau exterior al cladirii, ajungand sa fie o parte necesara atunci cand vine vorba despre decorarea locuintei sau a cladirii.

De foarte multe ori, alegerea modelului potrivit de balustrada trebuie sa fie luata de catre specialisti, caci uneori clientii nu stiu sa opteze pentru o varianta inspirata care sa se potriveasca interiorului sau exteriorului cladirilor.


Cum si unde se monteaza o balustrade de inox?

Atat pentru rolul estetic, cat si cel de protectie, cea mai buna alegere o reprezinta o balustrada de inox, deoarece aceasta este foarte usor de intretinut si de asemenea, poate fi personalizata in functie de preferintele fiecarui client in parte.

In functie de cerintele clientilor si de preferintele acestora, unei balustrade de inox ii pot fi adaugate diferite elemente din lemn masiv sau din sticla laminata si securizata.

Aceste balustrade de inox pot fi montate fie pe treptele scarilor, reusind sa ofere foarte multa siguranta sau pot fi montate in lateralul scarilor, pentru a castiga mai mult spatiu pe scari si pentru a oferi protectie, evitandu-se orice risc de ranire.

Atunci cand balustrada de inox este montata direct pe scara, spatiul destinat trecerii este micsorat cu cativa centimetri, de aceea, daca portiunea prin care se trece este destul de mica, cel mai recomandat este ca balustrada sa fie montata pe lateralul scarilor.

Pentru fiecare client in parte, este recomandat sa se apeleze la ajutorul specialistilor, caci in acest fel sunt oferite cele mai bune solutii si variante.

De ce este recomandat sa se adauge elemente de lemn sau sticla balustradelor de inox?

In foarte multe cazuri, balustradei de inox ii sunt adaugate elemente din lemn sau sticla, pentru a putea personaliza mult mai mult modelul de balustrade.

Atunci cand se alege o balustrada de inox si lemn, este evident ca aceasta este potrivita doar pentru amenajarea interioara a caselor si a cladirilor. Datorita lemnului, aceste modele de balustrada ofera spatiului atat naturalete, cat si intimitate. Balustradele de inox pot fi adaptate oricaror cerinte, fiind potrivite pentru orice tip sau forma de scara.

Daca balustradei de inox ii sunt adaugate elemente din sticla laminata si securizata, atunci trebuie stiut ca acest tip de balustrada ofera o protectie mult mai sigura, fiind de asemenea foarte rezistenta si ofera un efect vizual mult mai mare. In cazul in care se doreste o crestere a intimitatii spatiului, atunci este recomandat sa se foloseasca un tip de sticla opaca sau colorata.
Rolul balustradei de inox in interiorul si exteriorul cladirilor

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com