NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Accentueaza-ti frumusetea cu machiaj profesional

News - Mondenitati si Lifestyle

(Comunicat de Presa) Cu un strat de baza pentru machiaj profesional, pielea arata mai sanatoasa, iar culoarea tenului se imbunatateste considerabil. Acelasi machiaj profesional este aplicat chiar si frumusetilor de la Hollywood, care le permit sa apara intr-un mod chic pe micul ecran.

Accentueaza-ti frumusetea cu machiaj profesional
      

 

Pentru a accentua frumusetea, nu este suficienta doar abilitatea, ci ai nevoie de un machiaj profesional, realizat cu produse cosmetice profesionale si de inalta calitate. Produsele profesionale pentru make-up incep cu baza pentru machiaj, care ajuta la ascunderea imperfectiunilor minore ale pielii, cum ar fi pete negre, pori dilatati, riduri, luciul gras, consecintele esecului arsurilor solare, pete si cicatrici de la cosuri si multe altele.


Produse cosmetice profesionale pentru machiaj profesional

Deseori, fetele confunda baza pentru machiaj cu fondul de ten. Aceasta este o greseala. Fara o baza pentru machiaj, fondul de ten nu se intinde perfect si poate arata ca o masca. Pentru a face un make up profesional, trebuie sa alegi produse cosmetice adecvate, concentrandu-te asupra defectelor tenului si asupra tonului de piele. Produsele profesionale de machiaj pentru fata, contin silicon si pigmenti. Siliconul netezeste textura pielii si face ca machiajul sa fie rezistent, iar pigmentii au rolul de a corecta defectele externe. Cosmeticele profesionale pot contine pigmenti colorati diferiti si pot fi folosite in machiajul profesional, pentru a ascunde imperfectiunile tenului. Cosmeticele profesionale care contin pigmenti perlati, au sarcina sa ofere chipului un aspect proaspat, radiant si tanar. De asemeni, acestea trebuie sa se potriveasca cu tonul pielii. Pentru pielea alba este potrivit pigmentul roz, iar pentru pielea roz piersicul auriu sau caisul.


In machiajul profesional intotdeauna se foloseste baza pentru machiaj atat pentru fata, cat si pentru pleoape, gene si buze. Baza pentru pleoape nu permite fardurilor sa se adune, ci le fixeaza perfect pe pleoape, ramanand pentru o lunga perioada de timp in perfecta stare. Baza pentru buze ajuta rujului sa stea pe buze uniform, nepermitandu-i sa se raspandeasca, sa se infunde in falduri si sa fie eliminat. Baza pentru gene ajuta la ingrosarea genelor, permitand arcadelor sa se intinda aplatizat.

Foloseste corector pentru machiajul profesional

De asemeni, pentru a realiza un machiaj profesional acasa, este de dorit sa ai un concealer in punga ta cosmetica. Este un instrument pentru corectarea defectelor individuale mici. Corectorul, care este un instrument profesional, intensifica proprietatile de mascare a imperfectiunilor tenului, acesta aplicandu-se peste fondul de ten. Corectoarele profesionale mascheaza de multe ori cercurile de sub ochi si ridurile. Pentru zona ochilor, este mai bine sa alegi un mijloc cu o tenta portocalie. Pentru a ascunde un cos rosu sau o retea vasculara, te poti ajuta de un corector cu o tenta verzuie. Se recomanda monitorizarea constanta a modificarilor de pe pielea fetei. Culoarea pielii in anotimpul de iarna este izbitor diferita de culoarea pielii in anotimpul de vara. In acest caz ai nevoie de nuante diferite ale corectoarelor profesionale.

Utilizarea pudrei profesionale iti poate face fata mai catifelata. De asemenea, va ajuta la corectarea machiajului in timpul zilei. Daca ai pielea alba ca zapada, ai nevoie de o pudra de culoare roz deschis sau bej, iar proprietara unei fete bronzate trebuie sa aleaga un remediu cu o nuanta aurie. Daca ai toate aceste instrumente profesionale la indemana, cu siguranta vei putea face un machiaj profesional de calitate.
Accentueaza-ti frumusetea cu machiaj profesional

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com