NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Comunicat de presa Cosuri cu flori pentru orice sarbatoare

News - Mondenitati si Lifestyle

(Comunicat de Presa) De obicei, florarul alege florile in functie de cererile si caracteristicile oferite de client, si, tinand cont de preferintele si capacitatile financiare ale acestuia.

Comunicat de presa Cosuri cu flori pentru orice sarbatoare
      

 

 

Poti sublinia importanta deosebita si solemnitatea momentului, taxand atmosfera cu o stare de spirit de sarbatoare, folosindu-te de compozitia culorilor, care sunt prezentate in cosuri cu flori speciale. Desigur, ca nu exista restrictii in ceea ce priveste dimensiunea si forma acestuia, si nici in alegerea numarului de culori, a soiurilor si a speciilor acestora. Daca in unele cazuri sunt suficiente flori sau cosuri de dimensiuni medii, in altele sunt plasate 15, 21, 51 plante, sau atunci alte circumstante necesita compozitii de 101, 501 si chiar 1001 de flori.


Diferite tipuri de flori

Si, pot face compozitii pentru cos, nu numai din trandafiri, callas, gladiole, irisi si crizanteme. Acestia folosesc si au la indemana garoafe, lalele si chiar crini. Imaginatia si creatiile originale, includ plante precum, primroses, cineraria, hortensii, pelargonium. Atunci cand comanzi aranjamente florale in cos, poti alege un cos mic sau unul mare, capabil sa decoreze chiar si sali de restaurante, de nunta, de prezentare sau scene.

Forma si materialul cosului de flori

Proiectele originale sunt realizate prin crearea de compozitii triunghiulare, rotunde, ovale sau semicarcase, chiar capabile sa ia forma S sau L. Si tot acest lux de flori si verdeata este in cosuri din crengi de salcie, scoarta de mesteacan, paie sau bambus. De asemenea, este posibil sa se utilizeze produse din sarma de metal si din fire de poliamida. Pentru a mentine forma si florile cat mai mult timp posibil, se foloseste o umplutura speciala si o impregnare.

Pentru a-si decora creatiile, maestrii folosesc o multime de verdeata: frunze de sparanghel, criptomeria, diffenbachia, verde thuya si multe altele, natura fiind o sursa inepuizabila. Compozitiile unice sunt create cu o utilizare abila a cerealelor usoare, a plantelor acrilice si ampelice. Dar pentru proiectarea unui astfel de cadou, este necesar nu numai gustul artistic, ci si imaginatia, si, de asemenea, cunoasterea principiilor de aranjare a unor astfel de compozitii, abilitatea de a plasa accente, de a respecta proportiile, pentru a atinge o combinatie armonioasa de culori.
Comunicat de presa

De asemeni, cu ajutorul florarilor de nunta, se pot face aranjamente florale in cos, care pot fi gata la timp chiar si in 1-2 ore, daca este necesar. Insa, cu cerinte speciale si in functie de complexitatea compozitiei, de multe ori trebuie sa se lucreze 24 de ore si chiar cateva zile. Profesionistii cunosc bine subtilitatile afacerii lor si nu se vor confrunta cu alegerea cosului, forma compozitiei si paleta de culori.
Comunicat de presa

Flori de primavara

Primavara este un anotimp special, care te face sa te trezesti la viata si sa infloresti. Nuantele sentimentelor umane sunt cel mai bine exprimate in culori. Cosul cu flori este un dar special, iar primavara este un moment minunat de a oferi flori. Aranjamentele florale in cos se extind pana la plantele de primavara, care simbolizeaza energia vietii. Datorita tandretii si gratiei lor, parfumul primelor frunze verzi, aduc o adiere de vant cald si de raze solare, oamenii scuturandu-se de stupoarea iernii si incepand sa acorde atentie frumusetii.

 

 
Comunicat de presa Cosuri cu flori pentru orice sarbatoare

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com