NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Adevar sau provocare- tu ce cosmetice folosesti?

News - Mondenitati si Lifestyle

(Comunicat de Presa) Un mare adevar, recunoscut la nivel international este ca toate femeile folosesc produse cosmetice.

Adevar sau provocare- tu ce cosmetice folosesti?
      

Acestea fac parte din seria de produse de ingrijire pe care orice om le foloseste in secolul XXI, indiferent de sex, cu toate ca ponderea majoritara apartine, fara niciun dubiu ,femeilor. Creme, lotiuni, farduri, blush, rimel, tus, ruj, fond de ten…you name it! Oricare dintre noi are in casa, daca nu chiar in geanta un astfel de produs. Si totusi…cate dintre acestea sunt alese cu grija si se bucura de tratamentul optim?

Provocare: Uita-te la termenele de valabilitate ale cosmeticelor tale. Cate nu mai sunt valabile?

Adevarul este ca nu avem aceasta deprindere formata…considerand ca produsele cosmetice nu sunt alimente…deci nu expira. Produsele cosmetice profesionale Paese si nu numai folosesc foarte multe ingrediente naturale pentru a avea efectele scontate asupra tenului tau. Majoritatea cosmeticelor profesionale au termen de valabilitate un an de la data deschiderii recipientului, de la momentul ruperii sigiliului. Pare o perioada lunga de timp, insa la o cautare mai atenta vom constata ca avem cel putin un produs cosmetic expirat in casa. Daca ai acceptat provocarea si ai inceput sa cauti, vei constata ca nu iti mai amintesti data la care ai deschis fiecare dintre cosmeticele tale. Tocmai de aceea, este recomandat sa etichetam fiecare produs in momentul in care il desigilam pentru a avea un reminder mai exact. Comunicat de presa

Este un element extrem de important deoarece, odata deschis recipientul, produsul ia contact cu factorii externi si, in timp, isi pierde proprietatile, astfel ca utilizarea cosmeticelor, fie ele si profesionale, dupa data expirarii poate avea doua efecte nedorite. In primul rand, produsul respectiv nu va mai avea performantele asumate de producator, deci nu va mai avea aceeasi calitate. Al doilea efect nedorit este aparitia pe suprafata tenului a iritatiilor sau eczemelor din cauza contactului produsului neconform cu tenul.

Adevar: Cosmeticele profesionale au o calitate superioara

Cosmeticele profesionale sunt realizate de specialisti in domeniul cosmeticii, testate si garantate de producator. Avand o calitate superioara, acestea au un efect garantat, rezista mai mult pe piele si nu afecteaza tenul. Ingredientele cosmeticelor profesionale sunt testate dermatologic, astfel ca este exclusa posibilitatea aparitiei de reactii adverse pe tenul tau. In cazul in care ai alergii la anumite ingrediente este indicat sa consulti eticheta produselor in momentul in care le alegi si sa eviti produsele ce contin acel ingredient. Comunicat de presa

Provocare: Ce procent din produsele pe care le folosesti frecvent il reprezinta cosmeticele profesionale?

Fa un inventor al cosmeticelor tale si separa cosmeticele profesionale de celelalte produse. Acum, consulta eticheta produselor si noteaza, pe coloane diferite, ingredientele toxice pentru tenul tau: parabeni, dietanolamina, ftalati, butilat hidroxianisol, gudron etc, sub toate formele si derivatiile acestora. Vei constata ca lista ingredientelor de acest fel din produsele neprofesionale este foarte lunga, iar efectul nociv al acestora poate conduce pana la afectiuni grave a pielii.

 

Frumusetea este foarte importanta, iar ingrijirea tenului este esentiala pentru fiecare femeie, insa ai grija la produsele pe care le folosesti si la ingredientele acestora!
Adevar sau provocare- tu ce cosmetice folosesti?

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com