NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

MAGAZINUL TOMMY HILFIGER KIDS DIN BUCUREȘTI MALL GĂZDUIEȘTE KIDS FEST DAY ÎNTRE 13 ȘI 17 IUNIE

News - Mondenitati si Lifestyle

(Comunicat de Presa) MAGAZINUL TOMMY HILFIGER KIDS DIN BUCUREȘTI MALL GĂZDUIEȘTE KIDS FEST DAY ÎNTRE 13 ȘI 17 IUNIE. COLECȚIA DE VARĂ 2018 VĂ AȘTEAPTĂ!

MAGAZINUL TOMMY HILFIGER KIDS DIN BUCUREȘTI MALL GĂZDUIEȘTE KIDS FEST DAY ÎNTRE 13 ȘI 17 IUNIE
      

 

Între 13 și 17 iunie, în magazinul Tommy Hilfiger Kids, are loc Kids Fest Day, un eveniment dedicat copiilor, în care baloanele cu heliu, cake pops în culorile brand-ului, stickere amuzante și o cabină foto personalizată îi vor distra pe cei mici, în timp ce părinții fac cumpărături. Evenimentul este prilejuit de o ofertă specială de pre-sales în luna dedicate copiilor, clienții care vizitează București Mall primesc un discount de 20% pentru cumpărături din magazin de peste 500 lei și un cadou pentru cumpărături de până în 500 lei. Toți copiii vor primi cadouri din partea brandului!

Magazinul Tommy Hilfiger Kids din Bucharest Mall (al doilea magazin Tommy Hilfiger din București dedicat copiilor) a fost inaugurat în septembrie 2017, în cadrul unui eveniment la care au participat vedete ca Anca Serea, Amalia Enache și Cerebel, precum și presa glossy.

La Kids Fest Day vă puteți întâlni cu Luana Dăneț, blogger, Maria Vigheciu, vlogger, și Noemi Meilman, influencer. Ele vor veni alături de copiii lor, pentru a se bucura de un shopping cât mai plăcut.

Stilul Americana al hainelor Tommy Hilfiger pentru copii, o interpretare jucăușă a colecției pentru adulți, i-a cucerit pe clienții București Mall. Colecția pentru copii sezonul primăvară-vară 2018 celebrează viteza și actualitatea, cu accente de nostalgie vintage. Colecția aduce în față echipajele curselor de Formula 1 cu costume destructed și focus pe denim. Stilul este inspirat de formele iconice, de culorile îndrăznețe și grafica în dungi a costumelor piloților de viteză și reinventează tradiționalele piese clasice americane.

 

DESPRE SARKK

 

Fondată în 1998, SARKK S.A. este distribuitorul oficial Tommy Hilfiger în România, Grecia, Bulgaria, Cipru, Albania şi F.Y.R.O.M. Produsele Tommy Hilfiger sunt distribuite în cadrul unei rețele compuse de magazine Tommy Hilfiger, magazine shop-in-shop, outlet-uri și o rețea extinsă de magazine multibrand.

SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru și o creştere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori.

Colecțiile Tommy Hilfiger sunt disponibile pentru bărbați, femei și copii, ele incluzând și încălțăminte și accesorii. Colecțiile fac parte dintr-un portofoliu complex al acestui lifestyle brand, ce conține articolele sportive pentru bărbați, femei și copii; încălțăminte; echipament sportiv (golf, înot, sailing); lenjerie (lenjerie de corp, halate și lenjerie de noapte); accesorii de optică medicală; ochelari de soare; ceasuri; genți; costume; ciorapi; articole de piele; parfumuri; accesorii pentru casă; lenjerii de pat; accesorii pentru baie; genți de voiaj. Linia Tommy Jeans constă în articole din Denim și încălțăminte pentru bărbați, femei și copii, genți, accesorii, ochelari și parfumuri.

 
MAGAZINUL TOMMY HILFIGER KIDS DIN BUCUREȘTI MALL GĂZDUIEȘTE KIDS FEST DAY ÎNTRE 13 ȘI 17 IUNIE

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com