NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Tommy Hilfiger anunță Never Give Up, al doilea episod din mini-seria documentar #WhatsYourDrive

News - Mondenitati si Lifestyle

(Comunicat de Presa) Noul episod Tommy Hilfiger #Whatsyourdrive dezvăluie forţa care îl face pe Lewis Hamilton să nu renunţe niciodată

Tommy Hilfiger anunță Never Give Up, al doilea episod din mini-seria documentar #WhatsYourDrive
      

 

 

 

 

Tommy Hilfiger anunță Never Give Up, al doilea episod din mini-seria documentar #WhatsYourDrive, care dezvăluie omul din spatele legendarului pilot britanic Lewis Hamilton, ambasadorul global TOMMY HILFIGER. Nou-lansatul episode aruncă o lumină nouă asupra pasiunii lui Lewis de a căuta noi experiențe ca să-și atingă potențialul maxim, de a întâlni oameni noi care să îl inspire și de a descoperi cine e el, în afara Formulei 1. Lewis Hamilton a împărtășit acest episod pe toate canalele sale social media, inclusiv YouTube, Instagram și Facebook, unde are mai mult de 18 milioane de fani, pe 29 mai.

De la dragostea lui Lewis Hamilton pentru muzică și modă, la valorile care îl conduc zi de zi, până la eforturile sale de a încuraja tânăra generație să își urmărească visurile, mini-seria documentar #WhatsYourDrive vorbește despre incredibila voință de a reuși în toate aspectele vieții, inspirând noua generație de fani TOMMY HILFIGER. Noi episoade vor fi lansate concomitent cu calendarul de curse al Campionatului Mondial de Formula 1 2018.

Seria de episoade #WhatsYourDrive va fi disponibilă și pe paginadedicată de pe tommy.com, o platformă dinamică one-stop care celebrează asocierea cu Lewis Hamilton ca ambasador al brandului și parteneriatul strategic al lui Tommy Hilfiger cu cvadruplii campioni mondiali Formula 1, Mercedes-AMG Petronas Motorsport, aducând laolaltă cele mai noi imagini de campanie, video și look-urile colecției.

Prietenii și următorii brandului sunt invitați să se alăture conversației în social media folosind #WhatsYourDrive, @TommyHilfiger și @LewisHamilton.
Tommy Hilfiger anunță Never Give Up, al doilea episod din mini-seria documentar #WhatsYourDrive

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com