NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

MARTINI Riserva Speciale câștigă trei medalii de aur la San Francisco World Spirits Competition 2018

News - Mondenitati si Lifestyle

(Comunicat de Presa) MARTINI Riserva Speciale câștigă trei medalii de aur la San Francisco World Spirits Competition 2018

MARTINI Riserva Speciale câștigă trei medalii de aur la San Francisco World Spirits Competition 2018
      

Gama MARTINI Riserva Speciale a avut un parcurs excepțional la San Francisco World Spirits Competition 2018, fiecare sortiment – Bitter, Rubino, și Ambrato – primind câte o medalie de aur. Cu acest premiu, linia Riserva Speciale a fost recunoscută ca o gamă de “băuturi spirtoase excepționale, produse care stabilesc standardele categoriei lor”. Statutul de medaliat cu aur asigură deasemenea locul celor trei produse în numărul din august 2018 al The Tasting Panel Magazine- o reputată publicație HoReCa.

MARTINI este cel mai bine vândut si premiat vermut italian. Gama Riserva Speciale este pe piață din 2015 și este făcută după o rețetă tredițională din vinuri atent alese din regiunea Piedmont DOC. Dezvoltată de Beppe Musso- Master Blender și Ivano Tonutti- Master Herbalist, aceste băuturi sunt un tribut adus regiunii unde s-a născut MARTINI.

MARTINI Riserva Speciale Rubino are un gust complex de plante. În procesul său de producție, extracte de Benedictină italiană și santal roșu din Africa Centrală sunt adăugate peste are robustul vin Nebbiolo Langhe DOC. Riserva Speciale Rubino este denumit astfel după roșul rubiniu al pelinului pe care îl conține.

MARTINI Riserva Speciale Ambrato este acel dulce ca mierea Vermouth di Torino. Combinația dintre varietatea Moscato d'Asti DOCG, coaja galbenă de cinchona din Ecuador și rubarba chinezească îi asigură un gust ușor amărui. Pentru crearea Riserva Speciale, MARTINI folosește mai mult de 150 de ani de experiență în procesarea celor mai fine ierburi.

MARTINI Riserva Speciale Bitter este foarte diferit de versiunea cu același nume din 1990. El are la bază rețeta originală din 1872 și conține șofran, Columba, Artemisia și Angostura.

Savoarea completă a gamei Riserva Speciale Vermouth di Torino poate fi descoperită în cocktailuri italiene clasice, cum ar fi Negroni: o parte MARTINI RISERVA Speciale Vermouth, o parte Bitter și o parte Bombay Sapphire Gin într-un pahar garnisit cu coajă de portocală.
MARTINI Riserva Speciale câștigă trei medalii de aur la San Francisco World Spirits Competition 2018

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com