NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

TOMMY HILFIGER REINTRODUCE PANTOFII SPORT TOMMY JEANS “FLY”

News - Mondenitati si Lifestyle

(Comunicat de Presa) TOMMY HILFIGER REINTRODUCE PANTOFII SPORT TOMMY JEANS “FLY”

TOMMY HILFIGER REINTRODUCE PANTOFII SPORT TOMMY JEANS “FLY”
      

 

 

 

 

 

Tommy Hilfiger anunţă lansarea pantofilor sport ICON, reintroducând modelul TOMMY HILFIGER „Fly” din 1997. Pantofii unisex vor fi disponibili în magazinele TOMMY HILFIGER selectate la nivel mondial, în cele de încălțăminte specializată din Europa și la partenerii selecționați. În România vor fi disponibili începând cu 16 mai 2018.

Modelul “Fly”, lansat în 1997, a fost la început destinat bărbaților, dar a căpătat foarte repede popularitate și în rândul femeilor, fiind purtat pe scară largă de celebrități și muzicieni. Design-ul consacrat este readus acum pentru bărbații și femeile purtători de pantofi sport și pentru noua generație de fani TOMMY HILFIGER.

Pantofii sport cu talpă groasă ICON, roşii cu alb și albastru, au un fermoar pe centru, şireturi ascunse, brand-ul TOMMY HILFIGER ieşit în relief pe talpa intermediară, logo-ul cu steagul “întins” al mărcii pe limbă, detalii elastice pe călcâie și tălpi verde aprins. Ei sunt împachetați în cutia originală TOMMY JEANS.

Pantofii sport fac parte din colecția capsulă TOMMY JEANS, sezonul primăvară 2018 pentru bărbați și femei, ce include elemente denim esențiale și celebrează moștenirea nautică a brandului, venind cu o notă tinerească și rebelă. Clasicele nemuritoare, incluzând ținutele sport, chinos, jachetele și pantalonii din denim, sunt reinventate prin color-blocking în culorile semnătură ale brandului, rosu, alb, tente de bleumarin, culori neon și logo-ul consacrat cu un model modern de steag nautic. Profilul este unul mix-and-match, ce combină piese loose-fit cu design-uri tăiate pentru un aspect îndrăzneț cu o notă casual.

Prietenii și urmăritorii brandului sunt invitați să participe la conversație pe rețelele de socializare folosind #TommyJeans și @TommyHilfiger.
TOMMY HILFIGER REINTRODUCE PANTOFII SPORT TOMMY JEANS “FLY”

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com