NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Care este rolul fardului de obraz si cum se aplica corect?

News - Mondenitati si Lifestyle

(Comunicat de Presa) Fardul de obraz, care mai este denumit si blush, dupa cuvantul englezesc ce inseamna a inrosi, este folosit pentru a-ti colora pometii, dar si pentru a da machiajului un aer proaspat.

Care este rolul fardului de obraz si cum se aplica corect?
      

De cele mai multe ori, este evitat datorita faptului ca este aplicat incorect sau doar nu se foloseste nuanta potrivita tipului de ten, dar trebuie mentionat faptul ca un fard de obraz este un produs cosmetic extrem de iubit.


Acesta se poate gasi sub forma de pudra sau crema, fiind cele mai folosite, dar se gaseste si sub forma de mousse sau perle.  Varianta pudra este foarte potrivita persoanelor cu tenul gras, deoarece este capabil sa  absoarba excesul de sebum, iar varianta crema este potrivita celor cu tenul uscat, avand posibilitatea sa hidrateze tenul.

Cum se alege un blush?

Poate fi destul de dificil sa alegi o nuanta a fardului de obraz care sa fie potrivita tipului de ten pe care il ai, dar cu a jutorul unor sfaturi vei reusi sa gasesti varianta potrivita.  Primul sfat este ca trebuie neaparat sa il incerci inainte de a cumpara.
In functie de formula fardului, poate fi diferit si rezultatul pe care il va avea aplicarea acestora, si anume: cand este sub forma de pudra, efectul va fi mat. Cena este vorba despre un fard de obraz sub forma de crema, gel sau lichid, efectul va fi unul natural, iar daca vei folosi versiunea


Astfel, daca ai un ten inchis la culoare este recomandat sa iti indrpti atentia spre un fard de pleoape portocaliu, caramiziu, trandafiriu sau cafeniu.   In cazul unui ten normal, este bine sa folosesti o nuanta apricot, lilliachiu sau visiniu deschis.
Atunci cand este vorba despre nuanta pe care blush-ul o are, este bine sa o  folosim pe aceea care se potriveste tenului, si anume:blush-ul roz are capacitatea de a lumina tenurile inchise, cel maroniu este potrivit doar pentru pielea foarte inchisa la culoare, iar cel bej este bun pentru modelare, deoarece acesta nu coloreaza.


Este foarte important ca fiecare produs cosmetic sa fie aplicat atunci cand trebuie, despre blush spunandu-se ca este cel mai potrivit sa fie aolicat dupa fondul de ten, insa inaintea pudrei.   
Daca esti in situatie de a fi aplicat prea mult blush, poti remedia problema aplicand deasupra pudra.
In cazul in care ai ajuns la final cu machiajul si mai trebuie sa aplici blush-ul, este recomandat sa fie aplicat in straturi, mai exact     

Cum se aplica corect un fard de obraz?

Pentru a fi sigur de ceea ce rster fardul de pleoape si pentru a nu ajunge sa strici tot machiajul, trebuie sa il aplici prin miscari circulare, in acest fel obtinandu-se un look natural. 
Trebuie sa ai grija de locurile unde rosesti, pentru a putea aplica fardul de obraz fix in acele locuri.


Este important ca pensula cu care este aplicat fardul de obraz sa fie de buna calitate, chiar daca acestea au de obicei o pensula proprie cu care acestea sa fie aplicate, in acest scop fiind potrivit sa optezi pentru achizitionarea unei pensule conice.
Cand este vorba despre farduri crema, cel mai bine este ca acestea sa fie aplicate in cantitati mici, prin simple tamponari cu degetul.
Care este rolul fardului de obraz si cum se aplica corect?

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com