NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Creeaza un make-up perfect cu baze de machiaj

News - Mondenitati si Lifestyle

(Comunicat de Presa) Baza de machiaj este un produs cosmetic care permite netezirea tenului, ascunderea anumitor defecte ale pielii fetei si pregatirea tenului pentru aplicarea cosmeticelor decorative.

Creeaza un make-up perfect cu baze de machiaj
      

Aceste baze pentru machiaj sunt multifunctionale. Pot ascunde petele inestetice ale pielii fetei, pot ajuta la aplicarea si intinderea perfecta a fondului de ten, faciliteaza aplicarea cosmeticelor si imbunatatesc semnificativ aspectul general al machiajului.

Exista mai multe tipuri de baze de machiaj

Baza transparenta lichida ofera o acoperire usoara, facand pielea fetei mata si mult mai uniforma. Este destinata persoanelor cu defecte minore ale pielii sau tinerelor fete. Gelul este ca o mantuire pentru pielea grasa si poroasa, deoarece nu permite pudrei si fondului de ten sa se acumuleze in porii deschisi. Baza cremoasa este marcata de prezenta unei cantitati mari de pigmenti si pulbere. Aceasta baza iti permite sa ascunzi petele pigmentare, cutele adanci, vanataile de sub ochi etc. Baza de machiaj stralucitoare face ca pielea sa arate mai radianta si mai proaspata datorita continutului de particule de perle luminoase. O baza solida ofera o acoperire densa si ajuta la mascarea petelor si a cicatricilor.

Variante de baze de machiaj

Baza de machiaj este conceputa pentru a oferi pielii un aspect bine ingrijit. Acest produs nu este atat de usor de cumparat, deoarece atunci cand se alege, trebuie sa se ia in considerare tipul de culoare al tenului, efectul dorit, prezenta defectelor cutanate si altor neajunsuri. Exista mai multe variante de baze de machiaj, printre care:
1. Baza lichida, este un produs vandut in multe magazine online de cosmetice de calitate si este potrivit pentru toate femeile si fetele cu piele sanatoasa. Baza se mentine bine pe timpul zilei, este aplicata convenabil si poate contine in compozitia sa componente de hidratare sau de absorbtie a excesului de grasime din piele.

2. Baza compacta ajuta la mascarea ridurilor mici, a retelelor vasculare, a pistruilor si a altor imperfectiuni minore ale pielii. Unii producatori produc acest produs pentru make-up, sub forma unui creion corector. O baza compacta este adecvata pentru pielea uscata si normala, fiind marcata de o buna rezistenta.

3. Baza tonala este considerata un remediu universal, deoarece imbina proprietatile cosmeticelor decorative si pe cele ale unei cremei. Este recomandata in special pentru pielea uscata, deoarece contine uleiuri naturale care sunt capabile sa aiba grija de piele, protejand-o de efectele negative ale mediului. Crema tonala, fiind o baza pentru make-up, iti permite sa ascunzi cat mai mult din defectele pielii.

 

4. Baza cu silicon pentru make-up este multifunctionala, poate fi folosita ca un produs independent pentru make-up si ca aditiv pentru fondul de ten. In a doua varianta, tonul va fi mai usor de aplicat pe piele. Structura elastica a bazei siliconice, este capabila sa se intinda uniform pe fata, ascunzand inegalitatile. In compozitia acestora, adesea se adauga ciclometicona si dimeticona. Prima componenta ofera o suprafata plana si, de asemenea, creeaza un efect de stralucire a luminii din interior. Al doilea ingredient previne pierderea umezelii. Pentru a obtine efectul dorit de nivelare a pielii, poti suprapune un strat pe altul.
Creeaza un make-up perfect cu baze de machiaj

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com