NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Îți aduc aminte de copilărie și în continuare cutiuțele muzicale sunt un cadou numai bun

News - Mondenitati si Lifestyle

(Comunicat de Presa) Cutiuta muzicala - cadoul perfect pentru oricine.

Îți aduc aminte de copilărie și în continuare cutiuțele muzicale sunt un cadou numai bun
      

Pentru alții, sau chiar pentru tine însăți, cutiutele muzicale sunt cadoul cu un iz de relaxare și pare că aduc cu ele ceva magic: povești cu zâne mici, dansul suav al balerinei, caruselul cu animăluțe și căluți, personaje din desenele animate clasice, totul încorporat într-un mecanism simplu.

cutie muzicala

Spre ritmuri de demult

Nu se poate să nu fi văzut vreodată o cutiuţă muzicală. În podul casei bunicilor, pe etajera din sufragerie sau în raionul de jucării. Dar haideți să ne întoarcem puțin la origini: Ingeniosul instrument muzical a fost inventat de elveţianul Antoine Favre. În 1796, Favre a început să creeze mecanisme muzicale micuţe, care erau încorporate în ceasurile de mînă sau de buzunar. Trăsnita invenţie a prins imediat la public, dar şi la alţi pasionaţi într-ale ceasornicăriei. Cutia muzicală funcţiona după un principiu relativ uşor – un tambur sau un cilindru cu ştifturi (cuie cilindrice) acţiona prin răsucire un grup de “dinţi” care vibrau şi care erau acordaţi pe anumite note muzicale, care redau una sau mai multe melodii cu sunete clare. Au apărut apoi cutiuţele cu cilindri şi cele cu disc.

Cum și ce fel de cutiuțe muzicale?

De atunci, mecanismul funcționează similar, însă estetic, corpul care se sprijină pe acesta a căpătat numeroase diverse forme. Fiecare cu povestea ei, evident.  Sub formă de cărţi, de tabachere, de ceasuri, pendule, felicitări, măsuţe de toaletă, tablouri, trenuri, scene cu păpuşi sau balerine și caruseluri toate te poartă ușor în lumea visului și te relaxează.

Ele pot fi elementul anti-stres, calmantul/somniferul tău sau un simpatic element de decor. Cutiile muzicale, fie ele simple sau casete de bijuterii muzicale trebuie fabricate din material de calitate, care să susțină scopul acestora. Ineditul si calitatea detaliilor au consacrat aceste „bijuterii” de-a lungul a sute de ani, fiind darul mult asteptat de generatii si generatii de copii; fie că vorbim de fetițe sau băieței, sau de ce nu și de “oamenii mari”.

Pentru a întregi povestioara și pentru a reda perfect aerul clasic majoritatea sunt făcute din lemn. Simpliste și  încântătoare- aceasta este definiția cutiuțelor muzicale. Prăvălia cu surprize este locul din care vă puteți alege un astfel  de cadou special. Emblema cutiuțelor muzicale este cumva caruselul- acesta este laitmotivul pe care îl utilizează și Prăvălia când vine vorba de acest inedit cadou. Puteți găsi ,spre exemplu, un micuț carusel accesorizat cu căluți colorați, realizat din lemn vopsit în culori calde, care are la bază cutiuța muzicală. Se acționează mecanic, prin rotire și permite în acest fel învârtirea platformei cu căluți.

 

Cutiuța muzicală este așadar un cadou frumos, pe placul celor mici și care își poate face culcuș în camera acestora. Caruselul muzical cu căluți se poate constitui într-un cadou și pentru cei mari, nu doar pentru cei mici, ca o amintire a copilăriei de mult trecute , dar niciodată uitate!

Îți aduc aminte de copilărie și în continuare cutiuțele muzicale sunt un cadou numai bun

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com