NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

TOMMY HILFIGER ÎL ANUNȚĂ PE LEWIS HAMILTON, AMBASADOR PENTRU TOMMY HILFIGER MEN’S

News - Mondenitati si Lifestyle

(Comunicat de Presa) Unul dintre cei mai mari sportivi ai vremurilor noastre, Lewis Hamilton, este ambasador global al brandului, începând cu primăvara lui 2018.

TOMMY HILFIGER ÎL ANUNȚĂ PE LEWIS HAMILTON, AMBASADOR PENTRU TOMMY HILFIGER MEN’S
      

 

 

 

 

Unul dintre cei mai mari sportivi ai vremurilor noastre, Lewis Hamilton, este ambasador global al brandului, începând cu primăvara lui 2018.

Tommy Hilfiger anunță că pilotul britanic de Formula 1 și cvadruplul Campion Mondial Lewis Hamilton va fi noul ambasador global pentru TOMMY HILFIGER Men, incluzând HILFIGER COLLECTION, TOMMY HILFIGER TAILORED și TOMMY HILFIGER Menswear, lenjerie intimă și costume de baie, începând cu primvăra lui 2018. Parteneriatul reflectă angajamentul strategic al lui Tommy Hilfiger de a construi pe patrimoniul puternic de brand al îmbrăcăminții dedicate bărbaților, dezvoltând astfel business-ul și aducând următoarea generație de fani alături de brand.

"Întotdeauna am admirat rezistența incredibilă a lui Lewis în timpul cursei, precum și stilul său unic pe pistă, care se adresează noii generații de Tommy Guys", a declarat Tommy Hilfiger. "El și-a construit cariera incredibilă de pilot de curse cu pasiune, dedicare și muncă extrem de grea - valori pe care le-am îmbrățișat când mi-am fondat marca. Avem o istorie cu Formula 1, iar acest parteneriat se bazează pe moștenirea noastră de colaborări în lumea sportului auto ".

Realizările din cariera lui Lewis Hamilton l-au poziționat într-un grup de elită al sportivilor din întreaga lume, el fiind considerat unul dintre cei mai mari piloți de Formula 1 din istorie. El deține recordul mondial din toate timpurile la plecări din pole position, punctaj și cele mai multe victorii pe diferite circuite. A câștigat cel puțin un Mare Premiu în fiecare sezon în care a concurat. Lewis Hamilton se conectează cu peste 17 milioane de fani prin intermediul incredibilului reach al canalelor sale de social media, oferind publicului său o viziune unică asupra lumii din spatele scenei în Formula 1 și din viața sa personală.

"Cred în puterea modei și inovației care celebrează individualitatea și rupe convențiile, cum face Tommy Hilfiger", a declarat Lewis Hamilton. "Creațiile lui Tommy mă inspiră să fiu îndrăzneț în orice tinuă pe care o port în afara pistei, exprimându-mi încrezător propria creativitate și stilul eclectic. Evenimentele sale interactive și revoluționare TOMMYNOW sunt unice și sunt foarte încântat să colaborez cu un asemenea brand vizionar ".

Campania integrată a fost fotografiată de Mikael Jansson la Pocono Raceway, cunoscută și sub denumirea de Tricky Triangle din Pennsylvania, SUA, și va apărea la nivel mondial în primăvara anului 2018. Are incluse teasere video exclusive, print, online și OOH, fiind susținută de activări originale ale consumatorilor care continuă să aducă o perspectivă unică a mărcii asupra culturii pop din întreaga lume. Campania TOMMY HILFIGER pentru bărbați va fi difuzată alături de publicitatea dedicată colecțiilor pentru femei, cu ambasadorul la nivel mondial și supermodelul internațional Gigi Hadid. Campaniile s-au contopit când Lewis Hamilton si Gigi Hadid s-au urcat la volanul unei masini Mercedes-AMG GT S la Pocono Raceway și au inregistrat prima lor cursă împreună, intr-o filmare cu camera de bord, în regia lui Matt Baron, care arată reacțiile lor la abilitățile de pilot ale celuilalt.

Oferta TOMMY HILFIGER Menswear primăvară 2018 celebreaza iubirea lui Tommy Hilfiger pentru sporturile cu motor, unde viteza și actualitatea se combină cu elemente de nostalgie vintage. Colecția, care a avut premiera la TOMMYNOW "DRIVE" în timpul Săptămânii Modei de la Milano pe 25 februarie, aduce în atenție echipa de curse Formula 1, cu ținute de lucru din moștenirea brandului și cu un accent puternic pe denim. Stilul relaxat se naște din forme iconice, culori îndrăznețe și imprimeuri cu dungile specifice curselor de mașini. Privind înapoi la cultura tradițională auto americană, îmbrăcămintea este reinventată pentru o colecție care satisface nevoile stilului de viață în ritm alert de astăzi.

Moștenirea de brand TOMMY HILFIGER este strâns legată de figuri emblematice din cultura pop și sport. În anii '90 Hilfiger a făcut pionierat îmbinând moda și celebritatea, fiind unul dintre primii designeri care au îmbrăcat tineri artiști precum Aaliyah, Mark Ronson și Usher; și a prezentat muzicieni precum David Bowie și Beyoncé în campaniile sale publicitare. În ultimii ani, Tommy Hilfiger a stabilit parteneriate inspirate cu campionul internațional de tenis Rafael Nadal, supermodelul internațional Gigi Hadid și premiatul duo muzician/producător The Chainsmokers, reflectând angajamentul brandului de a se extinde și a se conecta cu noua generație de consumatori. Tommy Hilfiger are de asemenea un istoric cu Formula 1, anunțând cel mai recent parteneriat strategic pe mai mulți ani, în calitate de Partener oficial pentru îmbrăcăminte cu cvadruplul Campion Mondial Mercedes-AMG Petronas Motorsport. Brandul a sponsorizat anterior echipa Lotus Formula 1 din 1991 până în 1994 și a fost primul brand non-auto care a sponsorizat echipa de Formula 1 Ferrari, incluzând uniformele create de designer însuși, în 1998.
TOMMY HILFIGER ÎL ANUNȚĂ PE LEWIS HAMILTON, AMBASADOR PENTRU TOMMY HILFIGER MEN’S

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com