NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

7 motive pentru a bea cafea în fiecare zi

News - Mondenitati si Lifestyle

(Comunicat de Presa) Consumul ce cafea crește de la an la an la nivel global și nici nu e de mirare având în vedere beneficiile pe care le are pentru sănătate.

7 motive pentru a bea cafea în fiecare zi
      

Câți dintre noi nu preferăm să ne bucurăm de aroma unei cafele tari în fiecare dimineață? Gustul bogat al licorii și energia pe care ne-o conferă fac din cafea o băutură ce creează dependență iar asta nu este neapărat un lucru rău. Potrivit nenumăratelor studii derulate de-a lungul timpului, cafeaua, și în special cea neagră, are nenumărate beneficii pentru sănătate.

expresor cafea

Așadar, să vedem care sunt cele mai importante 7 motive pentru a bea cafea în fiecare zi.

1. Scade riscul de cancer de piele

Potrivit unui studiu derulat de-a lungul a 20 de ani la Universitatea Harvard s-a descoperit că femeile participante la studiu care au băut trei sau mai multe cești de cafea pe zi aveau mai puține șanse să dezvolte acest tip de cancer, față de femeile participante la studiu care nu au băut cafea deloc.

2. Reduce depresia

Cafeaua acționează ca un antidepresiv deoarece ajută la producerea noradrelinei și serotoninei în organism. În plus, starea de energie pe care o conferă oricui o consumă de dimineață acționează ca un imbold pentru persoanele cu voință mai scăzută.

3. Reduce stresul

Aroma puternică a cafelei are darul de a reduce starea de stres a celui care o consumă, spun alte studii derulate atât pe șoareci, cât și pe oameni. Se pare că aroma și gustul intens al acestei băuturi produce schimbări majore la nivelul creierului.

4. Reduce simptomele bolii Parkinson

Este un fapt dovedit, și publicat în revistele medicale de afară și la noi, că un consum regulat de cafea reduce tremuratul celor care suferă de boala Parkinson. În plus, aceasta reduce și riscul de a dezvolta boala, atunci când este consumată de persoane sănătoase.

5. Menține sănătatea ficatului

Mai ales dacă obișnuiești să bei alcool. Un alt studiu (cum altfel?) a concluzionat că persoanele care consumă cel puțin o cafea pe zi, au cu 20% mai puține șanse de a dezvolta ciroză hepatică (o boală gravă declanșată de obicei de consumul exagerat de alcool).

6. Scade riscul de diabet de tip 2

Un alt studiu, dedicat acestei afecțiuni, a arătat că șansele de a dezvolta diabet de tip 2 scad cu până la 50% pentru persoanele care consumă cel puțin patru cești de cafea pe zi. Evident, este vorba de cafea naturală, neagră. Și, în plus, trebuie știut că sunt și alte implicații pentru sănătate atunci când consumi atât de multă cafea zilnic, așa că trebuie să fii atent la ceea ce îți transmite organismul și să nu exagerezi dacă asta îți face rău.

7. Îmbunătățește performanțele sportive

 

Este cunoscut deja faptul că o cafea consumată înainte de antrenament îmbunătățește considerabil performanța din sala de fitness, având în vedere boost-ul de cofeină pe care îl dă organismului. Pe de altă parte, nu este recomandată cafeaua după antrenament deoarece poate afecta creșterea musculară.
7 motive pentru a bea cafea în fiecare zi

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com