NewPressRelease.com este un serviciu de publicare si gazduire gratuita pentru comunicate de presa emise de orice institutie, organizatie ori companie din Romania. Pentru a publica un comunicat trebuie doar sa va creeati un cont (este gratuit si dureaza 1 minut) si apoi puteti sa adaugati un Comunicat de Presa.
Articole online Poti gasi intrebari la raspunsuri. Ce este ce cauti? Noi avem raspunsul! Am gasit un anunt gratuit online "vand iphone" cu produse ieftine. Verifica-l si tu!
NOU, oferim servicii de fotografie la eveneminte, conferinte, intalniri corporate, lansari de produs, etc. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

Spatiu pentru Comunicat de Presa sponsorizate. Scrieti-ne pentru mai multe detalii.

TOMMY HILFIGER CO-GĂZDUIEŞTE CINA EXCLUSIVISTĂ PENTRU CELEBRAREA FESTIVALULUI DE FILM DE LA ZÜRICH

News - Mondenitati si Lifestyle

(Comunicat de Presa) TOMMY HILFIGER CO-GĂZDUIEŞTE CINA EXCLUSIVISTĂ PENTRU CELEBRAREA CELUI DE-AL 13-LEA FESTIVAL ANUAL DE FILM DE LA ZÜRICH

TOMMY HILFIGER CO-GĂZDUIEŞTE CINA EXCLUSIVISTĂ PENTRU CELEBRAREA FESTIVALULUI DE FILM DE LA ZÜRICH
      

 

Tommy Hilfiger, companie deținută de PVH Corp. [NYSE: PVH], este încântată să anunțe că Dl. Tommy Hilfiger a co-găzduit o cină exclusivistă în data de 6 octombrie 2017, pentru a celebra cea de-a 13-a ediție a Festivalului anual de Film de la Zürich. Prezentat împreună cu Daniel Grieder, CEO Tommy Hilfiger și PVH Europe, Nadja Schildknecht și Karl Spoerri, co-fondatorii Festivalului de Film de la Zürich, evenimentul a avut loc la restaurantul emblematic Razzia. Urmat de o recepție de cocktail, invitații s-au bucurat de o cină intimă în spectacularul decor inspirat din anii 1920, în stil neoclasic, care a fost inițial construit ca primul cinematograf al orașului Zürich.

Hilfiger este recunoscut pentru pasiunea sa de a fuziona artele și cultura pop în creațiile sale, iar cu puțin timp înainte de începerea cinei, a rulat un scurtmetraj despre istoria brandului Tommy Hilfiger și implicarea sa în comunitatea internațională de artă, precum și suportul neîntrerupt din ultimii 6 ani consecutivi, față de Festivalul de Film de la Zurich. Invitaţii s-au delectat cu muzică live, prin prestația muzicienilor de origine elvețiană, Mark Sway şi Seven, amândoi purtând ținute TOMMY HILFIGER.

Invitații VIP și membrii juriului festivalului de film s-au alăturat festivităților împreună cu Tommy și Dee Hilfiger, Daniel Grieder, Nadja Schildknecht şi Karl Spoerri. Printre oaspeți s-au mai numărat actorii Andrew Garfield, Claire Foy şi Bill Pullman.

Dee Hilfiger a purtat un costum pajama style în dungi cu aplicaţii de cristale din colecția HILFIGER COLLECTION.

Nadja Schildknecht a purtat o rochie de mătase personalizată din colecția HILFIGER COLLECTION.

Mark Sway a purtat un costum cu dungi şi o cămaşă albă din colecția TOMMY HILFIGER TAILORED.

Seven a purtat un costum bleumarin şi un pulover pe gât de lână din colecția TOMMY HILFIGER TAILORED.

 

Colecţiile HILFIGER COLLECTION şi TOMMY HILFIGER TAILORED sunt disponibile în magazinele selectate TOMMY HILFIGER la nivel global.

 

 


Comunicat de presa
TOMMY HILFIGER CO-GĂZDUIEŞTE CINA EXCLUSIVISTĂ PENTRU CELEBRAREA FESTIVALULUI DE FILM DE LA ZÜRICH

Sursa: Comunicate de Presa

---------------------------

Atentie

Daca ai intrebari legate de acest articol sau legate de informatii prezentate in acest comunicat, va rugam sa-l contactati pe Autor, cu ajutorul datelor de contact publicate la sfarsitul comunicatului. Va rugam sa nu cereti administratorilor site-ului mai multe informatii despre acest articol, noi nu va putem oferi aceste informatii. NewPressRelease.com isi declina responsabilitatea in privinta informatiilor publicate pe site. Responsabilitatea pentru informatiile publicate ii revine Autorului. Va invitam sa cititi Termeni de utilizare.

Toate comunicatele de presa publicate pe acest site, sunt trimise de utilizatori ai site-ului si sunt publicate ca asa cum au fost primite. NewPressRelease.com nu este raspunzator de continutul acestor comunicate de presa publicate. Unele comunicate pot creea confuzii, daca nu sunt prezentate informatii aditionale. Va recomandam sa contactati persoana care a publicat acest Comunicat de Presa cu ajutorul datelor de contact publicate in articol. NewPressRelease.com nu poate fi facut responsabil, in nici un caz, pentru orice intarzieri,inadvertente, erori sau omisiuni in ceea ce priveste informatia ori transmiterea sau livrarea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice accident ce deriva din aceasta sau ocazionat de aceasta, ori pentru rezultatele obtinute prin prelucrarea acestor informatii. Intregul risc pentru calitatea, acuratetea, adecvarea, exhaustivitatea, actualitatea, validitatea si calitatea oricarei informatii este asumat de catre utilizator. In cazul in care un comunicat de presa publicat pe site-ul NewPressRelease.com/RO va aduce prejudicii, va rugam sa ne contactati.


Copyright © 2008 - 2018 Comunicate de Presa by NewPressRelease.com